....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Συναίνεση Αβραμόπουλου για πτέρυγα αστυνομικών στο 401 ΓΣΝΑ και σίτιση στις Στραατιωτικές Λέσχες


Ολοκληρώθηκε το πρωί η συνάντηση εξκπροσώπων της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ με τον υπουργό εθνικής άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, σκόρπισε απλόχερη ικανοποίηση στους συνδικαλιστές της αστυνομίας και πολλές υποσχέσεις από τον υπουργό.
Όπως σημειώνεται από έγκυρες πηγές ενημερωσης, στον κ. Αβραμόπουλο τέθηκαν δύο ζητήματα, ζωτικής σημασίας για τους υπηρετούντες στην ΕΛ.ΑΣ. Η περίθαλψη και η διατροφή. 

Οι συνδικαλιστές, έκαναν γνωστή τη δυσαρέσκεια των αστυνομικών για την αντιμετώπιση τους στα στρατιωτικά νοσοκομεία, όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν γίνονται σ' αυτά δεκτά τα μέλη των οικογενειών τους. Στο πλαίσο αυτό, ενημέρωσαν τον κ. υπουργό για την πρόταση των επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. που ζητούν τη δημιουργία πτέρυγας σε στρατωτικό νοσοκομείο αποκλειστικά για τους αστυνομικούς και τους οικείους τους, η οποία θα στελεχωθεί εξ ολοκλήρου από γιατρούς και νοσηλευτές της αστυνομίας.
Το δεύτερο ζήτημα που τέθηκε, ήταν το άνοιγμα της πόρτας στις στρατιωτικές λέσχες σίτισης και για τους αστυνομικούς σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς η κρίση και οι απανωτές περικοπές μισθού, τείνουν να κατατάξουν τους ένστολους μεταξύ των αναξιοπαθούντων τμημάτων της ελληνικής κοινωνίας.
Ο κ. Αβραμόπουλος και για τα δύο θέματα φέρεται να έδειξε κατανόηση και πως δεσμεύτηκε να τα θέσει στο τραπέζι, μαζί με όλους τους συναρμόδιους φορείς.
Στη συνάντηση ήταν παρών και οπ βουλρευτής της νέας δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Δημήτρης Κυριαζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου