**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Χαιρετισμός κ. Α/ΓΕΣ για τα 600 τεύχη της εφημερίδας ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ





 
Κύριε Πρόεδρε,
Αγαπητά Μέλη,
 
Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, χαιρετίζω την προσπάθειά σας για τη συνεχή και αδιάλειπτη έκδοση της εφημερίδας «ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ». Το γεγονός και μόνο ότι η εφημερίδα συμπληρώνει τα εξακόσια τεύχη, είναι από μόνο του ένα αξιόλογο επίτευγμα. Αποδεικνύει ότι το έντυπο αυτό, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο νου και στην καρδιά όλων μας, οικοδομώντας μία ειλικρινή και στέρεη σχέση με τους αναγνώστες.
Αυτό που οφείλω να τονίσω είναι ότι, η συνεχής έκδοση της εφημερίδας «ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ» αποτελεί το αποτέλεσμα μιας συντονισμένης, συλλογικής προσπάθειας και εργασίας που μαρτυρεί ζήλο και όρεξη για προσφορά.
Είναι ο καθρέφτης της δημιουργικής προσπάθειας της ΕΑΑΣ η οποία είναι από κάθε άποψη, μία αξιόλογη και αξιέπαινη προσφορά στον αγώνα για μέριμνα και πληροφόρηση των μελών της.
Με την ευκαιρία λοιπόν, της παρούσας έκδοσης, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους συντελεστές, που ανιδιοτελώς αφιερώνουν κόπο και χρόνο, για να γίνει η έκδοση πραγματικότητα.
Αισθάνομαι, επίσης, την ανάγκη μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας «ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ», να διαβεβαιώσω όλους εσάς ότι, η προσφορά σας και το έργο στον Στρατό Ξηράς, το οποίο ως παρακαταθήκη μας κληρονομήσατε, το διαφυλάττουμε και το εξελίσσουμε προκειμένου με τη σειρά μς να το μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές Αξιωματικών.
 
Αγαπητά μέλη,
 
Η καθημερινότητα είναι σκληρή και αδυσώπητη για πολλούς συμπατριώτες μας, μεταξύ των οποίων και πολλοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικοί. Παρά τις δυσκολίες όμως, όλοι μας οφείλουμε να παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή και το καθήκον μας, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ουδεμία έκπτωση επιτρέπεται στην ετοιμότητα και στη μαχητική ικανότητα. Πρέπει να κρατηθούμε ΟΡΘΙΟΙ και επιβάλλεται να κρατηθούμε ΨΗΛΑ.
Το σταθερά ασταθές γεωπολιτικό περιβάλλον της Ανατολικής Μεσογείου, που για εμάς αποτελεί τη γειτονιά μας, σε συνδυασμό με τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, διαμορφώνει ένα εκρηκτικό μείγμα με απρόβλεπτες και, πιθανώς, ανεξέλεγκτες συνέπειες.
Ο Στρατός μας, κύριος εκφραστής και εγγυητής της άμυνας και ασφάλειας καθώς και πυλώνας γεωπολιτικής ισχύος της χώρας μας, βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα για να ανταποκριθεί επιτυχώς σε όλες τις προκλήσεις, εξασφαλίζοντας την εδαφική ακεραιότητα και την εθνική ανεξαρτησία της Πατρίδας μας, διαφυλάσσοντας παράλληλα τα συμφέροντά της στο διεθνές γίγνεσθαι.
Δράττομαι επίσης της ευκαιρίας του φιλόξενου βήματος της εγκρίτου εφημερίδας «ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ», προκειμένου να επιβεβαιώσω την πίστη και την αφοσίωσή μας, στις ιερές παραδόσεις της Χώρας μας και να διατρανώσω την αυταπάρνηση των στελεχών μας για μια Ελλάδα ισχυρή, η οποία θα αποτελεί παράγοντα σταθερότητας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της.
Κλείνοντας, θα ήθελα να σας καλέσω να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και ζέση, την προσπάθειά σας και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο σας, με την ορθή και πλήρη ενημέρωση.
 
Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος
Αρχηγός
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου