**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Τιμή Μεριδίου ΕΚΟΕΜΣ

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μερισματούχους του Ειδικού Κλάδου ότι, η πίστωση των λογαριασμών  τους με τα ποσά που αφορούν στην οικονομική ενίσχυση των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2013 , θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 27 Δεκεμβρίου 2013 αντίστοιχα, με την ισχύουσα τιμή μεριδίου 6,1155 ευρώ.

Η τιμή μεριδίου της οικονομικής ενίσχυσης έτους 2014 θα καθορισθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία μετά την εξαγωγή των οικονομικών αποτελεσμάτων έτους 2013 και την εισήγησή της , κατά νόμο, αρμόδιας τριμελούς επιτροπής.

Η καθορισθείσα  τιμή μεριδίου,  θα επανεξετασθεί εφόσον απαιτηθεί, σε συνάρτηση με την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού, ως προς το σκέλος των εσόδων, καθώς και λοιπούς αστάθμητους οικονομικούς παράγοντες που θα επηρεάσουν αρνητικά την ταμειακή ρευστότητα του Ειδικού Κλάδου.

Εκ του ΕΚΟΕΜΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου