**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ζητούν να αυξηθεί η θητεία στον Στρατό




Τι λένε οι απόστρατοι αξιωματικοί Ξάνθης

«Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ των Ενόπλων Δυνάμεων και η αποτελεσματική τους λειτουργία αποτελούν μεγίστη επιδίωξη, διότι μας διασφαλίζουν ένα μείζον αγαθό, την εθνική ασφάλεια της χώρας». Με αυτήν τη φράση τα μέλη της... Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ξάνθης ζητούν να αυξηθεί η στρατιωτική θητεία στη χώρα, κάνοντας λόγο για επιτακτική ανάγκη αύξησης της αποτρεπτικής αμυντικής ισχύος της Ελλάδας ενάντια στις προκλήσεις των καιρών.

«Η συγκυρία της πρωτοφανούς δημοσιονομικής και κοινωνικής κρίσης που υπονομεύει τα τελευταία χρόνια τις αναπτυξιακές δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας επέφερε μεγάλες θυσίες στο λαό, αλλά ακόμη μεγαλύτερες και ίσως επικίνδυνες για τις Ένοπλες Δυνάμεις» αναφέρει στη «δημοκρατία» ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού της Ξάνθης, υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης.

Για ψηφοθηρία

Όπως αναφέρουν οι απόστρατοι αξιωματικοί, «όλοι οι βουλευτές και τα πολιτικά κόμματα έχουν την ιερή εθνική υποχρέωση να απαιτήσουν από τους σημερινούς κυβερνώντες την αύξηση της στρατιωτικής θητείας, που οι προκάτοχοί τους κλιμακωτά μείωσαν επικίνδυνα για ψηφοθηρικούς λόγους από τους 24 στους εννέα μήνες».

Ο κ. Γεωργιάδης τονίζει ότι η αύξηση της θητείας «αποτελεί διαρκή και διαχρονική εισήγηση της ιεραρχίας του Στρατεύματος που δεν έχει εισακουστεί, προκειμένου να ενισχυθεί ανυπέρβλητα η αποτρεπτική ισχύς των Ενόπλων Δυνάμεων. Έτσι θα εκλείψουν οριστικά οι συνεχείς προκλήσεις και αμφισβητήσεις περιοχών της εθνικής μας κυριαρχίας από τη γειτονική χώρα που, σημειωτέον, αν και έχει τον επταπλάσιο πληθυσμό, συνεχίζει να έχει υποχρεωτική θητεία 18 μηνών».

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 26/11/2013 – Σ.Λ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου