**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Κριτήρια Επιλογής Παραθεριμού στα ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα

ΠΡΟΣ : ΓΕΣ/ΔΕΝΔΗΣ - ΑΣΔΥΣ/ΔΕΝΔΗΣ
ΘΕΜΑ : Κριτήρια επιλογής παραθερισμού στα ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα


1...Σε συνέχεια του σχετικού αιτούμεθα για το έτος 2014 στις διαταγές των σχηματισμών στις οποίες ο αριθμός των διαθετημένων οικημάτων των ΚΑΑΥ της ζώνης ευθύνης τους για τα μέλη της ΕΑΑΣ καθορισθεί όπως το 20% των οικημάτων να διατίθεται σε αυτούς που δικαιούντια κατά από΄λυτη σειρά προτεραιότητας και ανεξαρτήτως μοριοδότησης ποσοστό αναπηρίας 67%, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι), το δε 80% στους λοιπούς.

2.  Με βάση το ισχύον σχετικό τα μέλη της ΕΑΑΣ που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες καταλαμβάνουν το 85 έως 100% των διατιθεμένων προς παραθερισμό οικημάτων κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

3..Σε περίπτωση που δεν ισχύσει η ποσόστωση του 20% αυτό υα έχει σαν αποτέλεσμα να αποκλεισθούν για τρίτη  συνεχή χρονιά του δικαιώ,ατος να παραθερίσουν τους μήνες Ιούνιο,Ιούλιο και Αύγουστο, όσοι δεν ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες.

4.  Η συνέχιση εφαρμογής του άδικου αυτού κριτηρίου θα προκαλέσει την δικαιολογημένη οργή και αγανάκτιση, με ότι αυτό συνεπάγεται, των αποστράτων συναδέλφων μας και των οικογενειών τους.

5.   Παρακαλούμε για την έγκριση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου