**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013



"Φωτιές" ανάβει σε "θεσμική" ένωση η ...εφημερίδα της! Τι συμβαίνει με την Εθνική Ηχώ της ΕΑΑΣ

30.11.2013 | 00:01
Μόνο αυτό έλειπε στις θεσμικές Ενώσεις Αποστράτων και ειδικότερα στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, τη θεσμική δηλαδή Ένωση που εποπτεύεται από το ΥΠΕΘΑ.

Πολλά παράπονα  για την ακύρωση διαγωνισμού με τον οποίο είχε προκύψει μειοδότης που θα αναλαμβανε την έκδοση της μηνιαίας εφημερίδας της ΕΑΑΣ «Εθνική Ηχώ»

Τα παράπονα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν υπήρξε “ουσιαστική και, πάντως χωρίς νομότυπη, αιτιολογία για την ακύρωση του σχετικού διαγωνισμού”.

Το επιχείρημα της ΕΑΑΣ είναι ότι “δεν υπήρξαν επαρκείς προσφορές για να διασφαλισθούν όροι ανταγωνισμού”.

Από την άλλη όμως οι επλεκόμενοι ως διαγωνιζόμενοι υποστηρίζουν ότι “και προσφορές υπήρξαν και καλές τιμές επιτεύχθηκαν, σίγουρα καλύτερες από αυτές της εταιρείας η οποία τελικά επελέγη και την οποία ήθελαν φαίνεται από την αρχή κάποιοι να επιβάλλουν”.

Αν τα πράγματα είναι έτσι υπάρχει θέμα προς διερεύνηση για την τήρηση των διαδικασιών όχι από εμάς αλλά από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το οποίο επαναλαμβάνουμε εποπτεύει την “θεσμική” ΕΑΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου