**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Δραστηριότητες του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποστράτων Αξκών ΕΔ&ΣΑ (ΠΣΑΑΕΔ-ΣΑ)

Την 9η Οκτ 2013 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ΝΙΜΙΤΣ του Αντιπροέδρου του Γραμματέως και  καθ΄ύλην αρμόδιου για θέματα νοσοκομειακής περίθαλψης μέλους του ΔΣ Ταξχου ε.α. κ. Σαμπατάκη Αντωνίου, κατά την οποία έγινε ενημέρωση από τον Γρνικό Δντή του Ιδρύματος Υπτγο(ΥΙ) κ.Αγγελάκα Ιωάννη, για σημαντικά θέματα που απασχολούν το ίδρυμα όπως οικονομικά και ελλείψεις σε προσωπικό ιατρικό και άλλων κρισίμων ειδικοτήτων όπως νοσηλευτικό το οποίο αριθμητικά είναι ελλειπές και βρίσκεται στο όριο της αντοχής του καθημερινά και ιδιαίτερα στη διάρκεια της νυκτερινής υπηρεσίας.

Την 22 Οκτ 2013 το ΔΣ του Συνδέσμου υπό τον Αντιπρόεδρο Ταξχο ε.α. κ. Ακριώτη Κων/νο επισκ'εφθηκε κατόπιν αιτήσεως του Συνδέσμου τον Υπουργό Υγείας Γεωργιάδη Άδωνη και τον ενημέρωσε για τις χρονίζουσες εκκρεμότητες του ΝΙΜΙΤΣ, αρμοδιότητες του Υποργείου όπως οφειλές του Υπουργείου και χρέη του ΕΟΠΥΥ προς το Ιδρυμα και οι ελλείψεις σε προσωπικό ιατρικό  και άλλων κρισίμων ειδικοτήτων την εκπλήρωση εν γένει της αποστολής του. Για τα αποτελέσματα της συναντήσεως με τον Υπουργό θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωσξ.

την 23η Οκτ 2013 και ώρα 11:30 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ΜΤΣ 3μελούς κλιμακίου του ΔΣ αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο τον Γραμματέα και το μέλος του ΔΣ Ταξχο ε.α. Σαμπατάκη Αντώνιο και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του ΜΤΣ Αντγο ε.α. Σιδηρόπουλο Μιχαήλ για τα θέματ που το απασχολούνόπως το χρέος του ταμείου η δημιουργία ικανού ταμειακού αποθεματικού και οι αλλεπάλληλες μειώσεις του μερίσματος.

Την 24 Οκτ 2013 και ώρα 17:30 το ΔΣ επισκέφθηκε κατόπιν αιτήσεώς του τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών  κ. Σταϊκούρα Χρήστο και του επεσήμαναν για ρύθμιση τις στρεβλώσεις και αδικίες που περιλαμβάνει το ισχύον μισθολόγιο των Στρατιωτικών τις αλλεπάλληλες μειώσεις και περικοπές στις πάσης φύσεως απολαβές των εε και ε,α στελεχών τωβν ΕΔ και ΣΑ. Περιμένουμε τα αποτελέσματα της συναντήσεως με τον Υπουργό τα οποία και θα ανακοινωθούν άμεσα            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου