**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

΄΄ Stop ΄΄ από Αβραμόπουλο στα ΚΨΜ της Τρόϊκας


"Στοπ" βάζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος στην εκχώρηση των Κέντρων Ψυχαγωγίας Μονάδων σε ιδιώτες. Αφορμή το πρόσφατο συμβάν με το ΚΨΜ Θήβας που εκχωρήθηκε σε ιδιώτη (με διαγωνισμό που είχε προκηρυχθεί πριν αναλάβει ο νυν υπουργός καθήκοντα τον περασμένο Απρίλιο) από την ΑΣΔΥΣ.

Ο Δ.Αβραμόπουλος μόλις πληροφορήθηκε το καθεστώς που έχει επιβάλλει η τρόικα (παραχώρηση σε ιδιώτες των ΚΨΜ προκειμένου να εισπράττεται μηναίο μίσθωμα που θα καταλήγει στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) και τις τιμές που πουλάει ο συγκεκριμένος ιδιώτης, αμέσως έδωσε εντολή να σταματήσουν όλοι οι σχετικοί διαγωνισμοί (έτσι ή αλλιώς αγνοούσε το θέμα που δεν είναι καν αρμοδιότητά του).

Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ΚΨΜ θα επικοινωνήσουν άμεσα από το υπουργείο με τον ενοικιαστή (που δίνει 10.000 ευρώ το μήνα στην τρόικα ο άνθρωπος...) για να υπάρξει με κάποιο τρόπο, μείωση στις τμές.

Οι στρατιώτες κλήθηκαν να πληρώσουν τον φραπέ 1,4 ευρώ, τον φρέντο καπουτσίνο 1,8 ευρώ στο εν λόγω ΚΨΜ, όταν πριν από μερικούς μήνες οι νεοσύλλεκτοι έπιναν καφέ με 30 λεπτά.

Το νερό ο ιδιώτης το πήγε στα 35 λεπτά από 20 λεπτά και το κρουασάν στο 1,20 ευρώ από 30 λεπτά....

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου