....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014Η «Μπάλα» στους εν Ενεργεία και στους εν Αποστρατεία

   Δικαίωση των εν Ενεργεία και εν Αποστρατεία από την Ολομέλεια του ΣτΕ.

Ξαφνικά κατά δήλωση, η 21η Απριλίου 1967 και μετά από 47 χρόνια, δεν είναι «Χούντα» αλλά «Επανάσταση». 

Ένα γεγονός και μια δήλωση, 5 μήνες προ των Δημοτικών, Περιφερειακών και Ευρωπαϊκών Εκλογών. Σύμφωνα με τους ρυθμούς λειτουργίας του δημοσίου και ενδεικτικά :

  • Περί τον Μάρτιο (αρχές) πρόκειται να δημοσιευθεί η Απόφαση.
  • Περί Απρίλιο, η ερμηνεία της Απόφασης.
  • Περί τον Μάιο η εντολή στο Λογιστήριο του Κράτους από 1η Ιουνίου για...... «Εκλογικό – Καλοκαιρινό Επίδομα».

Αν προσθέσουμε ότι η «μερίδα» στο Εκλογικό Σώμα των εν Ενεργεία και εν Αποστρατεία των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (στο 100% συσπείρωσης), είναι 17%, ίσως οδηγούμαστε σε κάποιες εκτιμήσεις, ενδείξεις ή και συμπεράσματα όπως επίσης, ενδεικτικά :

  • Η «Μπάλα» στους εν Ενεργεία και στους εν Αποστρατεία. Η βιωσιμότητα της σημερινής κατάστασης ή θα επεκταθεί μέχρι το 2016 με ένα «Εκλογικό – Καλοκαιρινό Επίδομα» ή ξαφνικά, το ενδεχόμενο ανατροπής, με όλες τις συνέπειες, θα το επωμισθούν στο 100% με μια νέα «Επανάσταση» ξανά οι ..... «Στοχοποιημένοι».
  • Σύμφωνα με την Στρατιωτική Αργκό, «βάρεσε Νομή και όλα τα πρόβατα στο...μαντρί». Με μια διαφορά... «εν δυο, εν δυο με βηματισμό ......ή ......εν δυο κάτω με καψόνι» ??
  • Επιπλέον εκτιμήσεις, ενδείξεις ή και συμπεράσματα.... συμπληρώστε ...εσείς.

«Κύριοι» που είστε υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι είστε προβλέψιμοι, μετά από τουλάχιστον 40 χρόνια. Αποδεικνύεται καθημερινά τη φράση « Μια κλίκα αποφασισμένη να υπερασπίσει με κάθε μέσο τα οικονομικά της συμφέροντα και δεν ενδιαφέρεται καθόλου.......»

Ευάγγελος Αθανασιάδης

Συνταγματάρχης ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου