**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Υποψηφιότητα για μέλος ΔΣ/ΕΑΑΣ του Άνχη ε.α. Παπακώστα Ιωάννη

F:\σάρωση-----0001.jpgΑξιότιμοι κύριοι συνάδελφοι του Στρατού Ξηράς και της ΕΛΑΣ (τ. Χωροφυλακής), μέλη της ΕΑΑΣ, μετά από πολλές προτροπές, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα  ως μέλος του ΔΣ/ΕΑΑΣ στις επικείμενες εκλογές της 23 Φεβ 2014.Είμαι ο Ανχης ε.α. (ΠΖ) Παπακώστας Ιωάννης, της 3ης σειράς της ΣΜΥ. Υπηρέτησα σε Μονάδες του Όπλου του Πεζικού, των Ειδ. Δυνάμεων και της Εθνικής Φρουράς Κύπρου ως εθελοντής. Μετά από 35 χρόνια πραγματικής Υπηρεσίας, τερμάτισα ευδοκίμως την προσφορά μου προς την Πατρίδα, με το βαθμό του Ανχη ε.α.
             Μετά την αποστρατεία μου, ασχολήθηκα με τα κοινά και τα προβλήματα των συναδέλφων. Διετέλεσα μέλος του ΔΣ/ΣΑΑΥΣ (ταμίας, κοσμήτορας και Πρόεδρός του) επί πολλά έτη.  Συνεργάστηκα με τον αείμνηστο Στρατηγό Πανταζόπουλο Δημ., Πρόεδρο του ΠΑΣΑΑΕΔ & ΣΑ, καθώς και με όλους τους τότε Συνδέσμους και Συλλόγους εν αποστρατεία στρατιωτικών και επιτύχαμε μετά από τις συνεχείς ενέργειές μας, να θεσμοθετηθεί η αιρετότητα των μελών του ΔΣ/ΕΑΑΣ, διότι τα μέλη ως τότε ήταν διορισμένα από το ΥΠΕΘΑ.Υπέβαλλα υποψηφιότητα στις 1ες εκλογές ως μέλος του ΔΣ/ΕΑΑΣ και εξελέγην. Πρόεδρος του ΔΣ/ΕΑΑΣ υπήρξε ο Στρατηγός Αναγνωστόπουλος Γεώργιοςκαι Αντιπρόεδρος του ΔΣ/ΕΑΑΣ ο Στρατηγός Αντωνακέας Ιωάννης. Στις 2ες κατά σειρά αρχαιρεσίες για εκλογή του ΔΣ/ΕΑΑΣ, εξελέγην και πάλι. Πρόεδρος υπήρξε ο αείμνηστος λαμπρός Στρατηγός Καλεντερίδης Αλέξανδρος. Συνεργάστηκα μαζί του επί 4 συνεχείς 3ετίες.
             Λόγω της πολυετούς ενασχόλησής μου με τα κοινά, μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων, τα οποία την τελευταία περίοδο έχουν οξυνθεί, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, η οποία οδηγεί σε κοινωνική και Εθνική κατάπτωση.Οι συνάδελφοι - εν αποστρατεία Αξιωματικοί θα πρέπει να επιλέξουν κατάλληλα το ΔΣ/ΕΑΑΣ στις 23 Φεβ 2014, έτσι ώστε με ομόνοια και σύνεση να προωθούνται και να επιλύονται τα προβλήματά μας.
             Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας, αποτελούν σταθερό σημείο αναφοράς στη συνείδηση του Ελληνικού λαού και οι εκπρόσωποι των εν αποστρατεία στρατιωτικών, θα πρέπει να έχουν το ανάλογο ηθικό ανάστημα.
             Τιμώ όλες τις προσπάθειες που κατέβαλλαν μέχρι τούδε όλα τα μέλη των ΔΣ/ΕΑΑΣ στο διάβα του χρόνου και υπόσχομαι ότι εφόσον εκλεγώ, θα συνεχίσω το έργο τους και θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις για το κοινό καλό.                                                       Μετά σεβασμού

          Παπακώστας Ιωάννης
                                                                                           Υποψήφιος μέλος για το ΔΣ/ΕΑΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου