**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Γιατί η απόφαση του ΣτΕ φέρνει σε δύσκολη θέση την στρατιωτική ηγεσία



21.01.2014 | 00:01
Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας φέρνει -μεταξύ άλλων- σε δύσκολη θέση και την στρατιωτική ηγεσία. Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ μαζί με τον Ειδικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου συμμετείχαν σε αρκετές συσκέψεις του υπουργείου Οικονομικών με τον Χρήστο Σταϊκούρα. Σε καμία απ΄ αυτές δεν καταγράφηκε η παραμικρή διαφωνία τουλάχιστον για το “δυσανάλογο και δυσβάσταχτο” των περικοπών που το οικονομικό επιτελείο επέβαλλε αλόγιστα.

Αυτό που το Συμβούλιο της Επικρατείας κατανόησε δηλαδή αμέσως δεν είχε γίνει αντιληπτό από τους συμμετέχοντες στις συγκέψεις με τον κ.Σταϊκούρα;

Η απορία δεν είναι δική μας μόνο. Μεταφέρουμε την απορία πολλών αξιωματικών οι οποίοι δεν ξεχνούν και το ευχαριστήριο twitter του Α/ΓΕΕΘΑ προς τον κ.Σταϊκούρα για την αυτονόητη καταβολή επιδόματος.

Πηγή : Onalert 21Ιαν 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου