**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Τα αναδρομικά είναι το ΄΄τυράκι΄΄. Η ΄΄φάκα΄΄ είναι οι εκλογές!!!

Πηγή : Staratalogia 25/1/2014


Με τα αναδρομικά επιτυγχάνει η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τους ψηφοφόρους στρατιωτικής προέλευσης ενόψει εκλογών, αλλά στο τέλος του έτους ως εισοδήματα θα φορολογηθούν με τους τρέχοντες υψηλούς συντελεστές. Φοβάμαι ότι θα μας τα πάρουν πίσω «χοντρά».

Μπορεί να ζημιωθούμε κιόλας αν... προσθέσουμε και τα δικηγορικά έξοδα. Παράλληλα έχουν στρέψει εναντίον μας τη κοινή γνώμη η οποία σχολιάζει «οι καραβανάδες πάλι την βόλεψαν» και μας κολλάνε και τη ρετσινιά ότι είμαστε ο «βαθύς πυρήνας του Κράτους» το οποίο ερμηνεύεται από τους καλοθελητές βαθύ Κράτος άρα παρακράτος άρα δεξιοχουντικός.

Ενώ οι πολιτικοί και δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με το παρακράτος και το αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας!!! Σπίλωσαν με τα παπαγαλάκια τους ότι οι στρατιωτικοί τα «έπιασαν» από τα εξοπλιστικά λες και σε μια κοινωνική ομάδα δεν υπάρχουν επίορκοι, χαρτοπαίκτες, κλέφτες, και τέλος πάντων άνθρωποι με κακές έξεις ροπές και πάθη. Αλλά αν αναλογιστούμε όμως ότι μέχρι τη σύσταση από το ΠΑΣΟΚ και τη διατήρηση από τη ΝΔ της Δ/σης Εξοπλισμών, κάθε Όπλο πραγματοποιούσε μόνο του τις προμήθειες οπλικών συστημάτων, χωρίς να υπάρχουν τέτοιου είδους σκάνδαλα.(Άραγε ο Βαθύς Πυρήνας τα έκρυβε στο βάθος; Η απάντηση βρίσκεται στη στάση του Αξιωματικού του Ναυτικού κατά την αποπληρωμή του Θρυλικού Πλοίου ΑΒΕΡΩΦ και στη ζωή και συμπεριφορά του στρατηγού ΠΛΑΣΤΗΡΑ). Ούτε επί χούντας που υποτίθεται ότι οι στρατιωτικοί είχαν το επάνω χέρι και δεν έδιναν λογαριασμό σε κανένα ακούστηκε σκάνδαλο επί των εξοπλιστικών. Για το σκάνδαλο των κρεάτων οι υπεύθυνοι στρατιωτικής προέλευσης τιμωρήθηκαν.

Από τη νεανική μου ηλικία και εξακολουθώ, ζω λιτά, μπορώ να πω Σπαρτιάτικα, μπορεί η Στολή μου κατά τον δημοσιογράφο του θαλασσοδανειοδίαιτου (κατά το κρατικοδίαιτος) τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Βερύκιο, να φέρει χρυσά γαλόνια, γιατί έτσι προβλέπει ο στρατιωτικός κανονισμός για τις στολές, που ειρήσθω εν παρόδω τα πλήρωσα από το μισθό μου, αλλά επαναλαμβάνω η ζωή η δική μου και της οικογένειας μου είναι λιτή, χωρίς σούσι, γαλλική σαμπάνια, μπον-φιλέ, σκαφάτες διακοπές και υδρομασάζ, ζωή δηλαδή που έκαναν και κάνουν τα τρωκτικά των θαλασσοδανείων και λοιπών κηφήνων που διαφημίζονται στα «γκλαμουράτα» περιοδικά τύπου ΚΛΙΚ και ΗΕLLΟ.

Δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό «Βαθύς Πυρήνας του Κράτους» με ότι αυτό συνεπάγεται (βαθύ Κράτος, δεξιοχουντικός, αριστεροχουντικός, νεοναζί κλπ), διότι θεωρώ ότι είμαι, όπως θεωρώ ότι είναι και όλοι οι ε.ε. ή ε.α. συνάδελφοι, ένα από τα υγιέστερα κύτταρα του κοινωνικού ιστού του Κράτους, το οποίο γαλουχήθηκε με τις Αξίες της Ελληνικής Φυλής, τις τήρησε, τις προστάτευσε και τις μεταλαμπάδευσε.

[Απόστρατος (όχι Συνταξιούχος) Ανώτατος Αξιωματικός]


Υ.Γ 1. Δεν είμαι συνταξιούχος αλλά απόστρατος που σημαίνει ότι εφόσον η ηλικία και η υγεία μου το επιτρέπουν είμαι έτοιμος να προσφέρω τις Υπηρεσίες μου στο Έθνος. Ο ομφάλιος λώρος με το στράτευμα δεν «κόβεται» ούτε με τα πλέον προηγμένα εργαλεία κοπής, πολύ δε περισσότερο με τις απειλές ανδρών τύπου Μπεγλίτη.

Υ.Γ 2. Οι καλοθελητές θα πουν: «Πες στον απόστρατο καραβανά να μην αποδεχθεί τα χρήματα των αναδρομικών».
Η απάντηση είναι: Δεν στηλιτεύω αυτή καθεαυτή την καταβολή των χρημάτων, αλλά την κοροϊδία της πράξης των κυβερνώντων με την οποία: «σου επιστρέφω τα δικά σου χρήματα που στα πήρα έτσι χωρίς προγραμματισμό, στα ξαναδίνω προεκλογικά, περνάω νέα ‘’ισοδύναμα’’ μόνιμα μέτρα, χωρίς να εισπράξω την κοινωνική κατακραυγή για μεροληπτική μεταχείριση και όλο το ανάθεμα πέφτει πάνω στους στρατιωτικούς που τα διεκδίκησαν, τους στιγματίζω ως Βαθύ (Πυρήνα) Κράτος (για μελλοντική χρήση;), τους τα παίρνω πίσω μέσω εφορίας και το κερασάκι στη τούρτα… τους ευνουχίζω από κάθε μελλοντική διεκδίκηση για αύξηση ή πιθανή εξαίρεση από μελλοντικές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις». Μετά από αυτό οι μηχανορραφίες του Μέττερνιχ θεωρούνται ερασιτεχνικού επιπέδου.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου