**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Βιογραφικο σημείωμα Ταξχου ε.α. Χατσίκα Δημητρίου υποψηφίου μέλους για ΔΣ/ΕΑΑΣ




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Τξχου ε.α. Δημητρίου Σ. Χατσίκα Τάξεως ΣΣΕ 1981
Υποψηφίου Μέλους ΔΣ/ ΕΑΑΣ
Κιν: 6944301753, wind: *781753,
e-mail:chatsikasdim@gmail.com


Γεννήθηκα στις 18 Σεπ. 1959 στην Πτελέα Παρανεστίου Δράμας. Είμαι έγγαμος με την κα Πατεράκη Αναστασία (ΣΤΑΣΥ Α.Ε.) και πατέρας δύο τέκνων.
 Εισήλθα στη Σχολή Ευελπίδων το 1977 και αποφοίτησα το 1981, ονομασθείς Ανθγός Πεζικού. Φοίτησα σ’ όλα τα προβλεπόμενα Σχολεία του όπλου μου και υπηρέτησα σε Μονάδες, Υπηρεσίες, Επιτελεία Μειζόνων Σχηματισμών. Διετέλεσα Υδκτής του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, Δντής της Υπηρεσίας Στρκων Αρχείων και Δντης της Δνσης Ταχυδρομικού του ΓΕΣ.
 Παρακολούθησα στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης το Σχολείο ‘’Το σύγχρονο μάνατζμεντ στη Δημόσια Διοίκηση’’, σεμινάρια Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄, Β΄, και Γ΄βαθμού, και Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα.
Τιμήθηκα μ’ όλα τα προβλεπόμενα παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις για τον βαθμό μου.
Οδήγησα δίς την Εθνική ομάδα ΕΔ & ΣΑ χειροσφαίρισης, στην κατάκτηση της 6ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στρκων Αγώνων, ως Αρχηγός αποστολής και Πρόεδρος της επιτροπής του αθλήματος.
Από ιδρύσεως δε του αθλήματος της χειροσφαίρισης διετέλεσα αθλητής, προπονητής, διαιτητής, παρατηρητής, Πρόεδρος Σωματείων, της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (OXE) και εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής από το 2000 έως το 2004, υπηρετών ως πρόεδρος των επιτροπών ανάπτυξης & προβολής και τεχνικής & επιμόρφωσης. Διετέλεσα Διεθνής Παρατηρητής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (EHF).
Εξελέγην κατ’ επανάληψη πρόεδρος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Γ΄ διαμερίσματος Αθήνας.
Σήμερα διατελώ:
α. Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων της Τάξεως ΣΣΕ81,
β. Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Παπάγου της ΕΑΑΣ,
γ. Α΄ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών και
δ.Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αξιωματικών ΠΖ.

                                                                                                       Δ. ΧΑΤΣΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου