**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Βιογραφικό Ταξχου (ΥΓ) Παναγιωτάκου Χαριλάου υποψηφίου για μέλος ΔΣ/ΕΑΑΣ




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ταξχου ε.α. Χαριλάου Παναγιωτάκου
Υποψηφίου μέλους ΔΣ/ΕΑΑΣ


Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Αποφοίτησε Ανθυπίατρος το 1975  από τη ΣΣΑΣ. Έλαβε την ειδικότητα του πνευμονολόγου.

Διετέλεσε Διευθυντής Πνευμονολογικών Κλινικών στο 401 ΓΣΝΑ, στο 414 ΣΝΕ και Υποδιευθυντής των 414 ΣΝΕ και 272 ΗΣΝΔ.

Από το 2001 μέχρι το 2006 ήταν ο επικεφαλής της Ειδικής Επιτροπής του ΓΕΣ για την έρευνα και ταυτοποίηση με τη μέθοδο DNA, των οστών των Ελλαδιτών πεσόντων και αγνουμένων ηρώων στην Κύπρο.

Μετά την αποστρατεία του ασχολήθηκε με εμπορικές επιχειρήσεις είτε ως Διευθύνων Σύμβουλος ΑΕ είτε ως ιδρυτής και εταίρος σε ΕΕ.

Ο παππούς του ήταν ο πρώτος πρόεδρος και Διευθυντής του ΝΙΜΤΣ, Διοικητής του Αποσπάσματος Κιουταχείας κατά την Μικρασιατική Εκστρατεία και ο πατέρας του Ιερολοχίτης.

Σύντομο Μήνυμα:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πιστεύω ότι είναι αναγκαία η συμμετοχή ενός μέλους στο ΔΣ/ΕΑΑΣ, προερχομένου από το Υγειονομικό Σώμα.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να στηρίξω το ΔΣ της ΕΑΑΣ, με τις γνώσεις μου πάνω στα θέματα της υγειονομικής περίθαλψης των αποστράτων συναδέλφων, ειδικά αυτήν την περίοδο, που οι συντάξεις μας και η υγειονομική μας περίθαλψη έχουν απομειωθεί. Ειδικά για το ΝΙΜΤΣ, πρέπει να εργασθούμε για να παραμείνει το κατ’ εξοχήν νοσοκομείο των αποστράτων και να αποτρέψουμε οποιαδήποτε επίθεση κατά  των συμφερόντων μας.

Τηλ. οικίας: 2107623723, Κινητό: 6942671443
email: pan.charilaos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου