**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Αποδελτίωση τουρκικού τύπου





eeas xanthis eaas
7:25 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα)

προς κρυφή κοιν.: Εμένα
              1η Ιαν.2014

                          
                  Αγαπητοί Συνάδελφοι και ανά τη Χώρα Φίλοι μας ,    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.   
                                                      , 
              1.   Σας προωθούμε , για την ενημέρωσή σας  την 1η/2014  αποδελτίωση του Τουρκικού Τύπου  της 1ης Ιαν.2014
  

              2. Το δελτίο το ΕΚΔΙΔΟΥΝ    και μας το προωθούν  από τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ . www.tourkikanea.gr .  
     
              3. Το παρόν κοινοποιείται  στις Τοπικές Αρχές και τους Συλλόγους - Ενώσεις , για την ενημέρωσή τους. 
            
            
                                            
  Για το ΤΣ/ Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης
             Με εκτίμηση
Υπτγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης
          Πρόεδρος ΤΣ
  (  κινητό  6937100910  και * 705416)


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1. Διαδώστε το παντού, σε Φίλους και Γνωστούς, για την ενημέρωσή τους.
2. Αν κάποιος δεν επιθυμεί το συγκεκριμένο καθημερινό δελτίο , ας μας ενημερώσει στο email του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης.
3. Το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ξάνθης , δεν κάνει εξωτερική πολιτική, που είναι έργο των Αρμόδιων Φορέων της Ελληνικής Πολιτείας, απλά  καταγράφει και ενημερώνει τα μέλη του και  τους ανά την Ελλάδα Φίλους του, για την πραγματικότητα και τα αξιοσημείωτα γεγονότα που συμβαίνουν και αναφέρονται σε ενέργειες για επηρεασμό και χαλιναγώγηση από '' ξένα κέντρα'',  βοηθούμενα  και από ορισμένα εντόπια όργανα  ''εκλεγμένα και μη'',  της  Μουσουλμανικής Μειονότητας που διαβιεί στην Θράκη και ενδεχομένως , κατά την άποψή μας, να έχουν Εθνικές προεκτάσεις.
    4.  Η αποδελτίωση γίνεται με πιστή μετάφραση των καταχωρήσεων των εφημερίδων και επομένως έτσι αναγράφεται ή χρησιμοποιείται η λέξη  Τούρκος και τα παραγωγά της, (έτσι  και οι Σύλλογοι που αποδίδονται με την ένδειξη π.χ Τουρκική Ένωση Ξάνθης( ΤΕΞ), είναι παράνομοι, ενώ όπου γράφεται ΜΟΥΦΤΗΣ εννοείται ότι είναι ο ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ, κλπ)  .







Ημερομηνία: 1 Ιανουαρίου 2014 - 2:24 μ.μ.
Θέμα: FW: Αποδελτίωση και χρόνια σας πολλά εν Χριστώ !
Προς: eaasxanthis@gmail.com





From: Tourkika Nea [mailto:tourkikanea@gmail.com]
Sent: Wednesday, January 01, 2014 12:27 AM
To: Tourkika Nea
Subject: Αποδελτίωση και χρόνια σας πολλά εν Χριστώ !

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ 2013 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΠΙΡΓΚΙΟΥΝ

Posted on Δεκεμβρίου 31st, 2013
unnamed
ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΝΑΝ
Αποχαιρετούμε φέτος το έτος αντίστασης του 2013. Σε αυτή τη χρονιά 7 φιντάνια νεολαίους μας τους χάσαμε από την βία του κράτους και των συμμοριών. Στην ίδια χρόνια μάθαμε πως πατέρες και γιοί της εξουσίας οικειοποιήθηκαν τα χρήματα του λαού.
31/12/2013
Σχ : Οι 7 νεκροί που αναφέρονται και ονομαστικά όπως φαίνεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είναι οι νεκροί διαδηλωτές της αντίστασης του πάρκου Γκεζί. 
Κατηγορία: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ετικέτα: Birgün | Edit Post

EΓΚΑΙΝΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΜΠΟΣΚΙ ΣΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ

Posted on Δεκεμβρίου 31st, 2013
5c58365e830f15b94dd24e84831c1a04_IMG_5514
026b71eb8ddcf70b564485ff70ad35a8_10
c78974eec03d9ab38f88bd0ee46938cf_IMG_5599
dd489ac8584f4c0fba9d576e42794623_IMG_5547
Ο δήμος του Καγιάπινάρ του Ντιγιαρμπακίρ έκανε τα εγκαίνια μνημείου για την σφαγή του Ρομπόσκι
Κουρδικό πρακτορείο Φιράτ 29/12/2013
Σχ : Την ημέρα της τελετής μνήμης η Μιράν Εντζού-συγγενής της οικογένειας Εντζού που είχε πολλούς νεκρούς κατά την σφαγή , έπαθε έμφραγμα και πέθανε…. 
501-260
Κατηγορία: ΚΟΥΡΔΙΚΟ | Ετικέτα: ANF Ajansa Nûçeyan a Firatê | Edit Post

ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…..

Posted on Δεκεμβρίου 31st, 2013
Απάντηση από την εισαγγελία στην συγκατοίκηση κοριτσιού-αγοριού
22681758
Μετά από τις δηλώσεις που είχε κάνει ο πρωθυπουργός Ερντογάν, οι Γκαμζέ Σελτσούκ και Αλή Χαϊντάρ Τεμέλ πήγαν στην εισαγγελία και κατήγγειλαν τους εαυτούς τους λέγοντας ¨Και εμείς μένουμε κορίτσι-αγόρι στο ίδιο σπίτι¨. Η απάντηση που ήρθε αναφέρει πως ¨Δεν υπάρχει χώρος για άσκηση δίωξης¨.
Τον περασμένο μετά από τις δηλώσεις του Ερντογάν που είχε θέσει στην επικαιρότητα το θέμα της συμβίωσης φοιτητών και φοιτητριών στο ίδιο σπίτι, η φοιτήτρια Φιλοσοφικής του πανεπιστημίου Σμύρνης Γκαμζέ Σελτσούκ και ο Αλή Χαϊντάρ Τεμέλ φοιτητής ιατρικής στο ίδιο πανεπιστήμιο, είχαν μεταβεί στις 12 Νοεμβρίου στα δικαστήρια Σμύρνης. Εκεί οι δύο φοιτητές υπέβαλλαν αίτημα στο οποίο ανέφεραν ¨Ως δύο νέοι φοιτητές που κατοικούμε στο ίδιο σπίτι, ενάντια στις δηλώσεις της πολιτικής εξουσίας και των δημόσιων λειτουργών που χαρακτηρίζουν την συμβίωση κοριτσιού και αγοριού έγκλημα, καταγγέλλουμε τους εαυτούς μας ως πράξαντες αυτό το –αν υπάρχει- έγκλημα¨. Η δικηγόρος των φοιτητών η Οζλέμ Ονγκιορού είχε δηλώσει πως ¨Και εγώ ενδιαφέρομαι για το νομικό αποτέλεσμα που θα προκύψει από αυτήν την καταγγελία. Και εμείς ως νομικοί θα διαφωτισθούμε¨.
Η εισαγγελέας Οζλέμ Εγρίντερέ εξετάζοντας την αίτηση των δύο φοιτητών, ανέφερε πως η συμβίωση αγοριού-κοριτσιού σύμφωνα με το σύνταγμα και τον Τουρκικό Ποινικό Κώδικα δεν συνιστά αδίκημα και ότι ¨Δεν υπάρχει χώρος για άσκηση δίωξης¨.
……………..
Εφ. Ραντικάλ 30/12/2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Posted on Δεκεμβρίου 31st, 2013
3
¨Ο βουλευτής Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στις 14/12/2013 επισκέφτηκε τους εν Γερμανία, Σύλλογο Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας Τούρκων Δυτικής Θράκη του Κέλστερμπαχ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης του Φοχτβάγκεν.
Αρχικά ο Χουσείν Ζεϊμπέκ μετείχε στην βραδιά Ενότητας και Αλληλεγγύης στο Κέλστερμπαχ και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ABTTF Χαλίτ Χαμπίπογλου και με τον πρόεδρο του τοπικού συλλόγου Χουσεΐν Σαρ. Ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ενημέρωσε τους ομογενείς μας σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και ενημερώθηκε σχετικά με τις δραστηριότητες των εν Γερμανία συλλόγων.
……………….¨
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης
Χουσεΐν Ζεϊμπέκ
Γραφείο τύπου
 Eφ. Μιλλέτ 20/12/2013
Σχ : Ας δούμε τώρα και δύο  φωτογραφίες από την ίδια επίσκεψη που όμως ΔΕΝ δημοσίευσε το γραφείο τύπου του κ. βουλευτή…
Zeybek
Χωρίς τίτλο
Γιατί άραγε δεν δημοσιεύτηκαν και αυτές οι φωτογραφίες ;  Κύριε Ζεϊμπέκ ειλικρινά μην ανησυχείτε, αρκετοί είναι οι κωλοέλληνες  που δεν τους ενοχλεί να παρίσταται βουλευτής ελληνικού κοινοβουλίου σε γραφεία με την σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨ ! Πάλι θα σας ψηφίσουν ! 
Κατηγορία: ΘΡΑΚΗΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ | Ετικέτα: Millet | Edit Post

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ CHP ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Posted on Δεκεμβρίου 31st, 2013
Μουχαρέμ Ιντζέ : Εάν δεν έχεις αμφιβολία, στείλε τον γιό σου να καταθέσει
fft81_mf1888337
Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του CHP Μουχαρρέμ Ιντζέ υπενθυμίζοντας δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με την επιχείρηση κατά της διαφθοράς και των ρουσφετιών δήλωσε ¨Η έκκληση μου προς τον πρωθυπουργό είναι η εξής : Εάν δεν φοβάσαι, εάν δεν έχεις αμφιβολία στείλε τ0ν γιό σου να καταθέσει¨.
………
Ο Ιντζε υποστήριξε πως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη υπόθεση διαφθοράς της τουρκικής δημοκρατίας, ότι πρέπει να ερωτηθούν αυτοί οι οποίοι πρέπει να λογοδοτήσουν και αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε : ¨Απειλεί τον εισαγγελέα, προσβάλλει την αντιπολίτευση, συκοφαντεί, φαίνεται πως όλοι εισαγγελέας, αστυνομικός διευθυντής, περιφερειακός διευθυντής, αστυνομία, αντιπολίτευση, ΜΜΕ όλοι έχουν άδικο και μόνο ο πρωθυπουργός έχει δίκιο. Βγαίνεις και δηλώνεις πως υπάρχει συμμορία μέσα στο κράτος, πως επί ένα εξάμηνο παρακολουθείται ένας νομός, πως υπάρχει κράτος και συμμορία εντός του κράτους, και μιλάς για στοιχεία από το εξωτερικό, μα καλά εσύ τι δουλειά κάνεις, σε τι ωφελείς ; Εσύ τζάμπα μάγκας είσαι. Οι εκφοβισμοί σου ήταν μόνο για τους εργάτες, τους δασκάλους και τους φοιτητές. Στην πραγματικότητα είσαι ένας ανίκανος που δεν μπόρεσες να βρεις ούτε ποιοι είχανε βάλει τους κοριούς στο γραφείο σου, στο σπίτι σου και στο αυτοκίνητο σου.
……………
Δουλειά του πρωθυπουργού δεν είναι να ξεπλένει τα κουτιά παπουτσιών με δολάρια. Στον πρωθυπουργό λέω το εξής : έγινες κάποιος που δεν φοβάται τον Αλλάχ και δεν ντρέπεται από τον δούλο του. Ακόμη και αν σου δώσουν τον τίτλο ιδιοκτησίας αυτής της χώρας και τα κλειδιά της, πάλι θα κλαίς δήθεν πως ¨είμαι θύμα¨. Όταν τα ρουσφέτια και τα δολάρια μπαίνουν στα κουτιά παπουτσιών, η πίστη και η ηθική βγαίνει από τον μπατζά, το είδαμε αυτό στην Τουρκία¨.
……………..
Ο πρωθυπουργός παλιότερα είχε δηλώσει πως ¨Η διαφθορά περνά από τον πατέρα στον γιό, ενώ τώρα λέει ¨Και γιός μου να είναι δεν τον αναγνωρίζω¨. Η έκκληση μου προς τον πρωθυπουργό είναι η εξής : Εάν δεν φοβάσαι, εάν δεν έχεις αμφιβολία στείλε τ0ν γιό σου να καταθέσει. Τι κάθεσαι και κραυγάζεις στις πλατείες ; Σταμάτα να φωνάζεις στις πλατείες, προκαλείς ηχορύπανση, μην λερώνεις την ατμόσφαιρα. Εσύ μιλάς για αγώνα ανεξαρτησίας, ενώ στην πραγματικότητα δίνεις αγώνα για τον Μπιλάλ¨.
………………
Πρακτορείο ΑΑ 30/12/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου