**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΑΑΣ Ν. Ημαθίας έχει λόγο στις 23 Φεβρουαρίου 2014





  Στην ΕΑΑΣ Ν. Ημαθίας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση Αποστράτων όπου αναπτύχθηκαν ενόψει των εκλογών τις 23 Φεβ 2014 τα παρακάτω θέματα:


α. Αφύπνισης – Συσπείρωσης των Αποστράτων στις επερχόμενες εκλογές από το σύνολο αυτών και συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.
β. «Η ετοιμότητα της ΕΑΑΣ μετά τις εκλογές για Αντίδραση καθότι το θέμα δεν είναι μόνο συντεχνιακό αλλά βαθύτατα πολιτικό, αφού το αποτέλεσμα πολιτικών επιλογών των εκάστοτε κυβερνήσεων, μέσα στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης, μαστίζει όλες τις κοινωνικές τάξεις ανεξαιρέτως».
γ. «Το διακύβευμα της προσεχής τριετίας πέραν των ζωτικών θεμάτων των άδικων περικοπών και μειώσεων, του ΜΤΣ και του ΝΙΜΙΤΣ που θα πρέπει να στηριχθούν και με κανένα τρόπο να μην περάσουν σε «ξένα» χέρια».
δ. Το βαθύτατο και οξύ κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χήρες και τα ορφανά ε.ε και ε.α θανόντων συναδέλφων.

Το κύριο συμπέρασμα είναι ότι η ΕΑΑΣ είναι σε θέση να παίξει σημαντικό ρόλο, να στηρίξει, να ενισχύσει και να αντιδράσει, αρκεί όλοι μας να αφυπνισθούμε κατάλληλα, σε όλη την Επικράτεια.
Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε Καλή Επιτυχία με την Ελπίδα ότι στις 24 Φεβ 2014 η ΕΑΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ.
Ευάγγελος Αθανασιάδης 
Συνταγματάρχης ε.α.
evangath@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου