....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Η ΕΑΑΣ Ξάνθης ενεργοποιεί την εκπαιδευτική κοινότητα ενόψει της επετείου της Μάχης των ΟχυρώνΜε επιστολή της προς το Δ.Π.Θ και απευθυνόμενη προς τους καθηγητές και τους φοιτητές του ιδρύματος, η Ε.Α.Α.Σ παράρτημα Ξάνθης, ζητά να συμμετάσχουν στο φετινό εορτασμό της Μάχης των Οχυρών που διοργανώνει την Κυριακή στις 6 Απριλίου, στις 11:00 το πρωί στον Εχίνο Ξάνθης –σ.σ. αντίστοιχος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα, την ίδια ημέρα και στο Οχυρό της Νυμφαίας- το Δ’Σ.Σ για να τιμήσει την 73η επέτειο της ηρωικής μάχης, 6-10 Απριλίου του 1941.
‘…σας παρακαλούμε να ενημερώσετε προκειμένου να συμμετάσχουν και να δώσουν από φέτος τη νεανική τους φλόγα και δύναμη, στον εορτασμό τουλάχιστον του Εχίνου, με τη βεβαιότητα ότι έτσι θα γίνει η αρχή και οι φοιτητές με την παρουσία τους και μόνο, θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη και το παράδειγμα για να εφελξκύσουν όλους μας χριστιανούς και μουσουλμάνους’, αναφέρει μεταξύ άλλων στη δισέλιδη επιστολή της η Ε.Α.Α.Α Ξάνθης, η οποία μίσθωσε τρία λεωφορεία για τη δωρεάν μετάβαση των συμπολιτών που επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής στους 23, χριστιανούς και μουσουλμάνους, ηρωικώς πεσόντες συμπατριώτες μας.
Ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ Ξάνθης , υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης απηύθυνε ανοιχτή δημόσια πρόσκληση προς όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και αύριο Παρασκευή στην ένωση αλλά και στους αναδόχους συλλόγους των παρεκκλησίων στα Πομακοχώρια ώστε να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς ή εφόσον έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν με ίδια μεταφορικά μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου