**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Συμμετοχή ΕΑΑΣ Πρέβεζας στο μνημόσυνο πεσόντων στο Λιτόχωρο





Την Κυριακή 30 Μαρτίου τελέσθηκε μνημόσυνο στο Λιτόχωρο Πιερίας υπέρ αναπαύσεως των ψυχών, των υπέρ πατρίδος πεσόντων άνδρών Χωροφυλακής και Στρατού, κατά την ομώνυμη μάχη του Λιτοχώρου την 30/31 Μαρτίου 1946, ημέρα διεξαγωγής των πρώτων, μετά την απελευθέρωση, Βουλευτικών εκλογών.

Στην τελετή παρέστησαν και κατέθεσαν στεφάνια ο Αντιπρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Υποστράτηγος ε.α. Δανιάς Ευάγγελος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιου Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Υποστράτηγος ε.α. Αθανασίου Θεόφιλος και εκπρόσωποι πολλών Ενώσεων και Συνδέσμων αποστράτων από Μακεδονία, Θεσσαλία, Πελοπόννησο, Θράκη και σχεδόν από όλη την Ελλάδα.
Την Πρέβεζα εκπροσώπησαν στο μνημόσυνο αντιπροσωπείες από το παράρτημα της Ενώσεως Αποστράτων Αξ/κών Στρατού (ο Πρόεδρος Τσούτσης Κων/νος Υποστράτηγος ε.α.), του συνδέσμου αποστράτων ΕΔ & Σωμάτων Ασφαλείας, του συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας,  και του συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ.
                Ο πρόεδρος


             Κων/νος Τσούτσης 
                Υπτ/γος    ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου