**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΚΑΑΥ Πλαταμώνα η λέξη Συν-άδελφος εχει άλλη σημασία







58463114
Τα ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα είναι στρατόπεδο , εδώ δεν υπάρχουν υπηρεσίες 5άστερου ξενοδοχείου  , ούτε σερβιτόροι που στέκουν  πάνω από το κεφάλι σου ,αλλά χαμηλά ισόγεια ξύλινα σπιτάκια και κάποια πέτρινα που δίνουν στοιχειώδεις  ανέσεις  για μια εβδομάδα στις οικογένειες των Αξιωματικών. Εδώ οι Αξιωματικοί μπαίνουν στη σειρά και στην ουρά να πάρουν μόνοι τους το φαγητό και μπαίνουν ακόμη και  στη σειρά να πάρουν τον καφέ τους από το Μπάρ …Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις ούτε βαθμοί ! Αλλά εδώ περισσεύει η ευγένεια, η ασφάλεια και η σιγουριά που νιώθεις ότι κάποιος είναι πάντοτε δίπλα σου…Εδώ το φαγητό είναι απλό αλλά αρκετό και σωστό και προπάντων οικονομικό , ούτε φοβάσαι να αφήσεις το παιδί σου να απολαύσει ένα παγωτό  ή ένα σάντουιτς αφού ξέρεις ότι έχει ελεγχθεί από τους ίδιους τους γονείς  !
Εδώ ο Διοικητής είναι πανταχού Παρών και μάλιστα χρησιμοποιώντας ένα απλό οικολογικό μεταφορικό μέσο  ένα ποδήλατο  τύπου «Mountain » που με αυτό οργώνει την άσφαλτο αλλά και την άμμο της παραλίας !
Εδώ ο υπεύθυνος της Διαχείρισης είναι και ο υπεύθυνος Ασφαλείας , εδώ ο οπλίτης που καθαρίζει τα τραπέζια είναι και ο επαγγελματίας Μπάρμπαν …!
Κατάπληκτος από την οργάνωση και την σοβαρότητα που αντιμετωπίζουν αυτοί εδώ οι άνθρωποι την αποστολή τους , κατάλαβα ότι εδώ η λέξις  «Συν-άδελφος»  έχει μια άλλη σημασία και ίσως για αυτό οι Στρατιωτικοί είναι από άλλη πάστα και πιστεύουν σε αυτό που κάνουν ! ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ


IMG_0296
IMG_0298 IMG_0299 IMG_0301 IMG_0302 IMG_0303

IMG_0309 IMG_0310 
IMG_0319

IMG_0320IMG_0321
IMG_0325
IMG_0316
IMG_0313
ipp
ipp
Ο Χαμηλών τόνων Διοικητής των ΚΑΑΥ Λοχαγός  Λέφας Γρηγόρης (φώτο)  είναι η ψυχή του Στρατοπέδου   και αρνείται να μιλήσει για το έργο του …Θα το βρεις όμως παντού εκτός από το Γραφείο του !

Θα μας αποκαλύψει όμως ότι ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς σαν Στρατάρχης έδωσε μεγάλη σημασία στην λειτουργία των ΚΑΑΥ και έδωσε λύσεις σε χρόνια προβλήματα ,ενώ το έργο συνεχίστηκε και με τις οδηγίες του νέου Στρατάρχη της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Τελλίδη !
IMG_0308

IMG_0306

                        Ανηφορίζοντας στην  άκρη των ΚΑΑΥ συναντάμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Προκοπίου  που ανακαινίστηκε  από ένα Κομάντο …IMG_0305

IMG_0327


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου