**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ερχεται νέο μισθολόγιο Τι λένε οι αστυνομικού που πήγαν στον ΥΠΟΙΚ





Την άμεση, πλήρη και ορθή εκτέλεση της απόφασης του ΣτΕ για τα αναδρομικά τους ζήτησαν οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι τα διοικητικά τους συμβούλια.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη, αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον Υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και ζήτησε να τον δει προκειμένου να της γνωρίσει της προθέσεις του, το χρόνο και τον τρόπο αποκατάστασης της τάξης. Ο Υπουργός, ωστόσο, δεν δέχτηκε να δει την αντιπροσωπεία των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και τους παρέπεμψε στη γενική διευθύντρια του γραφείου του, πρόταση, όμως, η οποία δεν έγινε αποδεκτή και έτσι το ραντεβού κανονίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014, για συνάντηση με τον ίδιο.

Οι συνδικαλιστές των Σωμάτων Ασφαλείας εμφανίστηκαν σκεπτικοί και ιδιαίτερα επιφυλακτικοί αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Κυβέρνηση προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο ετοιμάζει νέο μισθολόγιο, κατ΄ απαίτηση της Τρόϊκας, εμφανώς βελτιωμένο από το σημερινό, αλλά υποδεέστερο από τα επίπεδα του Ιουλίου του 2012.

Μισθολόγιο και ενέργειες επιστροφής των αναδρομικών θα έρθουν στην επιφάνεια ως προεκλογικό τυράκι, προκειμένου οι στρατιωτικοί και οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας να μην απομακρυνθούν ως εκλογική πελατεία από τα Κυβερνώντα κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου