....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Μετοχικά Ταμεία : Αφού τα κούρεψαν τώρα τα διαλύουν !!!

Ανάλογα με τα έσοδα και τις δυνατότητες των Ταμείων θα μεταβάλλεται κάθε χρόνο η παροχή που εισπράττουν δημόσιοι υπάλληλοι και Απόστρατοι Αξιωματικοί ( Αρχίσαμε)mt-2
Μερίσματα «ασανσέρ» σε ετήσια βάση έρχονται σε όλα τα Μετοχικά Ταμεία. Δημόσιοι υπάλληλοι και ένστολοι και Απόστρατοι που εισπράττουν μέρισμα από τα Μετοχικά Ταμεία Πολιτικών Υπαλλήλων, Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού θα βλέπουν από εδώ και στο εξής την παροχή να μεταβάλλεται κάθε χρόνο ανάλογα με τα έσοδα και τις δυνατότητες των Ταμείων.(εφημ.Έθνος)

Σύμφωνα με πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση, τα Μετοχικά Ταμεία υποχρεούνται από φέτος να διεξάγουν σε ετήσια βάση αναλογιστικές μελέτες.

Για να είμαστε όμως και σοβαροί τα Μετοχικά Ταμεία τα ρήμαξαν και οι παλιότεροι πολιτικοί που διέθεταν τα αποθεματικά τους με μηδενικό επιτόκιο στην Τράπεζα Ελλάδος …Αλλά και οι ίδιοι οι Στρατηγοί που έπαιρναν μέρισμα Στρατηγού άπαντες (οι Μπαρμπάδες που ήταν επικεφαλής πρέπει να πάνε καμιά βόλτα από τον ανακριτή για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα )

Ευθύνες υπάρχουν και για όσους έδωσαν την Εθνική Σύνταξη  ακόμη και σε γεννηθέντες το 1929 κάποιοι από την Καλαμάτα στο Πεντάγωνο το ξέρουν καλύτερα !

Πηγή : veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου