**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Σ. Βούλτεψη : ΄΄Οι απόστρατοι δεν θέλουν εδώ και τώρα τα αναδρομικά΄΄!




Η Κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη δήλωσε στην σημερινή (07/07/2014) πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1: «Οι απόστρατοι είναι Έλληνες Πατριώτες, είναι Αξιωματικοί, θα έδιναν την ζωή τους, δεν πρόκειται να δεχθούν να κοπούν από κάπου αλλού για να πάρουν εκείνοι τα χρήματα. Η διαπραγμάτευση που είχαν με τον κ. Σταϊκούρα δείχνει θετικά στοιχεία και θα διευκολύνουν προς αυτή την κατεύθυνση δηλ. δεν θέλουν εδώ και τώρα τα αναδρομικά, αλλά να δοθούν σε δόσεις και σε βάθος χρόνου, απλώς έχουν διασφαλίσει ένα δικαίωμά τους...».

ΣΧΟΛΙΟ : Τι να πεις τώρα στην Σοφία???Η Σοφία δεν έχει βέβαια ανάγκη , όλα της είναι λυμένα ΚΑνένα πρόβλημα και γιαυτήν και για την οικογένειά της ! Πιστεύει ακόμη ότι οι Εν Ενεργεία και οι Εν Αποστρατεία συνάδελφοι είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ τους !!!! Λάθος Σοφία μέγα λάθος !!! 

Πηγή : staratalogia

1 σχόλιο:

  1. Ποιοι την Εκαναν να μας Θεωρει δεδομενους οι Οσφιοκαμπες-Δουλοπρεπεις συναδελφοι που εγλυφαν Χρονια τους εκαστοτε Κυβερνωντες και τωρα ακομα το ιδιο κανουν βλεπεται εκπροσωπους μας ικετες,τουλαχιστον ας επιστρεψουν το Σπαθι δεν θα το Χρησιμοποιησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή