....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

Την άλλη εβδομάδα οι ενστολοι στον Χαρδούβελη. Πότε θα εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ!

Αγωνία, αλλά και συκρατημένη αισιδιοξία.
Με αυτές τις λέξεις κορυφαίο στέλεχος του ένστολου συνδικαλισμού σκιαγράφησε στο bloko.gr τα κυρίαρχα συναισθήματα που επικρατούν αυτές τις ώρες, καθώς πρν από λίγο τούς έγινε γνωστό από το υπουργείο οικονομκών ότι αναβάλλεται για την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη το ραντεβού τους με τον
κ. Γκίκα Χαρδούβελη.

Από το Σύνταγμα, τους έγινε γνωστό ότι υπάρχει επιθυμία για συνάντηση των δύο πλευρών ώστε να τους γίνει γνωστό τί τελικά θα κάνει η κυβέρνηση με την αποφαση του ΣτΕ. Ως πρόβλημα όμως τέθηκε η παρουσία της τρόκας και οι απανωτές συσκέψεις- διαπραγματεύσεις για πολλά και διάφορα ζητήματα, μεταξύ των οποίων και το μισθολογικό των ένστολων.

Στην πλευρά των εκπροσώπων του ένστολου προσωπικού επικρατεί πλέον δάχυτη αισιοδοξία, καθώς το νέο ραντεβού δεν θα γίνει με τον κ. Σταϊκούρα, όπως αυτό που είχε προηγηθεί πριν από μια εβδομάδα, αλλά με τον ίδιο τον υπουργό, γεγονός που αναπτερώνει τις ελπίδες ότι κάτι σημαντικό κα ουιώδες θατους ανακοινωθεί.

Μάλιστα, κάποιες του bloko.gr θεωρούν πολύ πιθανό, ότι θα ανακοινωθεί η συμμόρφωση με τις "ντιρεκτίβες" του ΣτΕ από την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε από τότε ίσως η μισθολογική κατάσταση των ένστολων επιστρέψει στα προ του Αυγούστου του 2012 επίπεδα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα δημοσιονομκα του κράτους. Κανείς όμως δεν μπορεί να γνωρίζει ή να αποκλείσει, ότι δεν θατους ανακοινωθούν και κάποιες αντισταθμιστικές απώλειες.

Έτσι, η αγωνία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη, οπότε και ο κ. Χαρδούβελης θα επιδαψιλεύσει νέα και εξελίξεις γιατο ένστολο προσωπικό.
Πηγή : BLOKO.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου