**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

΄΄Ληξη συναγερμού για τα Μετοχικά Ταμεία΄΄ σάλπισε η κυβέρνηση.



14.07.2014 | 22:03
Image
   Λήξη συναγερμού για τα Μετοχικά Ταμεία “σάλπισε” η κυβέρνηση.υπουργός Εργασίας κάλεσε  το απόγευμα τους προέδρους των Μετοχικών Ταμείων για να τους διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει θέμα ένταξής τους στο ΕΤΕΑΜ. Επισήμανε δε ότι δεν πρέπει να δίνεται σημασία στις δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός Εργασίας Γ.Κουτρουμάνης.

Λίγη ώρα αργότερα κυβερνητική πηγή διαβεβαίωνε το Onalert ότι :
“Για αποσαφήνιση διάφορων δημοσιευμάτων σχετικά με επικείμενη ένταξη των Μετοχικών Ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών (ΕΤΕΑΜ), υπενθυμίζεται ότι με την υπ΄ αρίθμ. Φ.951/10/133328/Σ.1767/28-9-2012 Υπουργική Απόφαση (ΑΔΑ:Β4ΤΜ6-ΛΥΦ), την οποία μπορείτε να βρείτε στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», τα παραπάνω Μετοχικά Ταμεία δεν αποτελούν Φορείς Επικουρικής Ασφάλισης και ως εκ τούτου δεν στοιχειοθετείται η ένταξή τους στο ΕΤΕΑΜ”.

Ασφαλώς το κλίμα καχυποψίας που υπάρχει είναι δύσκολο να αλλάξει. Έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλές διαβεβαιώσεις ,αλλά η πραγματικότητα τις διέψευσε.

Μένει να δούμε αν θα επαναληφθεί και σ΄ αυτή τη περίπτωση.

ΣΧΟΛΙΟ : Εμείς το ξέρουμε ότι τα ΤΑμεία μας δεν είναι φορείς επικουρικής ασφάλισης : Κάποιοι άλλοι άραγες το γνωρίζουν???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου