**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

τελετή Αγιασμού στο Παράρτημα ΕΑΑΣ Λαμίας





Πραγματοποιήθηκε σήμερα 01 Αυγούστου 2014  και ώρα 09:30  στα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Φθιώτιδος στην Πλατεία Λαού αγιασμός λόγω αναλήψεως καθηκόντων του νέου Τοπικού Συμβουλίου της Ε.Α.Α.Σ.

            Παρέστησαν εν αποστρατεία κι εν ενεργεία Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και πολίτες, φίλοι των Ε.Δ. και των Σωμάτων Ασφαλείας.

            Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο νέος πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αντιστράτηγος(ΣΞ) ε.α. Μπούρας Βασίλειος, τόνισε την ανάγκη συνοχής των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α., καθώς και την ανάγκη εγρήγορσης και αγωνιστικότητος για την με κάθε νόμιμο τρόπο εξασφάλιση των συμφερόντων των και αποκατάσταση των σε βάρος των πρωτοφανών αδικιών εκ μέρους της Πολιτείας.

            Καταλήγοντας επισήμανε ότι η απομάκρυνση της ΜΕΡΥΠ απο τη Λαμία ήταν λάθος  και η εκδήλωση άμεσων και σύντονων ενεργειών εκ μέρους της ΕΑΑΣ γιά την επιστροφή της ΜΕΡ.ΥΠ στην πόλη της Λαμίας είναι αμέσου προτεραιότητος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου