**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Διακλαδική Καρδιολογική Κλινική του 401 ΓΣΝ Αθηνών













 
   Η Διακλαδική Καρδιοχειρουργική Κλινική του 401 ΓΣΝ μετά από περίπου ενάμιση χρόνο λειτουργίας και δεκάδες επιτυχείς επεμβάσεις έχει κερδίσει την αποδοχή και την εκτίμηση των στελεχών των Ένοπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, των αποστράτων αξιωματικών  και των απλών μη πλουσίων Ελλήνων πολιτών.
   Φαίνεται όμως πώς η επιτυχία από ένα Καρδιοχειρουργικό Κέντρο που λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και άρτια εκπαιδευμένο και ειδικευμένο προσωπικό στις Ένοπλες Δυνάμεις, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα έχει ενοχλήσει. Πιθανόν γιατί «κλέβει πελατεία».
   Έτσι το βλέπουν κάποιοι και προσπαθούν να υπονομεύσουν την θαυμάσια αυτή Διακλαδική Καρδιοχειρουργική Κλινική, με… δόλιους τρόπους.
 
 
   Η Πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, πρέπει να διαφυλάξουν την Κλινική αυτή, από τα διάφορα συμφέροντα, να κόψουν το βήχα σε όσους,  εποφθαλμιούν οφέλη και να στηρίξουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που «έχτισε» με τόσο μεράκι  την ωραία αυτή Κλινική.
   Επιβάλλεται να εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία της ωραίας αυτής  Κλινικής και την εξέλιξη της πέραν ιδιωτικών και λοιπών συμφερόντων, προς όφελος του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων , εν ενεργεία και εν αποστρατεία, των  Σωμάτων Ασφαλείας και ακόμη των μη προνομιούχων Ελλήνων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου