....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας 5/9/2014Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν οι υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας (αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί), στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων  ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Λευκό Πύργο και συμμετείχαν ε.ε. και ε.α στελέχη των ΣΑ και των ΕΔ από διάφορες περιοχές της χώρας,  ενώ παρευρέθηκαν και τάχθηκαν στο πλευρό των διαδηλωτών, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης – απηύθυνε και χαιρετισμό στους συγκεντρωθέντες - βουλευτές της αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, κ.α.

Στη συνέχεια κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, πραγματοποίησαν πορεία η οποία κατέληξε έξω από το κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, όπου εκπρόσωποί τους παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Στις ομιλίες τους οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί ζήτησαν από την κυβέρνηση να εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΣτΕ για το θέμα του μισθολογικού, ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και επιστροφή των αποθεματικών των ασφαλιστικών τους ταμείων. “Απαιτούμε από την Πολιτεία σεβασμό και θωράκισή μας από κάθε πλευρά, ώστε να είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε στις αντιξοότητες και τους κινδύνους του λειτουργήματός μας”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κοινό ψήφισμα.
 
Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ, Υποστράτηγος ε.α. Ροζής Βασίλειος, και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ) Ταξίαρχος ε.α. Νικολόπουλος Βασίλειος.

Η ΕΑΑΑ/Παράρτημα Θεσσαλονίκης εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Σμχο ε.α. Ιωάννη Γιαπουτζίδη.

Από τη Λάρισα παραβρέθηκαν ε.ε. αστυνομικοί και πυροσβέστες, ο Πρόεδρος κ. Βασίλειος Διβάνης και μέλη των ε.α αστυνομικών, ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας, Σχης ε.α. Απόστολος Παπαπαρίσης, καθώς και απόστρατοι του Στρατού Ξηράς.

Η ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας ε εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Σγο ε.α. Κων/νο Λιούτα, τον ταμία Σγο ε.α. Βασίλειο Παπαδόπουλο καθώς και μέλη του παραρτήματος.
Φωτογραφίες: http://www.eaaalar.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=215:-05-2014-fotos&catid=4:an&Itemid=5
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
                      ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου