**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Προσκλητήριο συμμετοχής στην ένστολη διαμαρτυρία στη ΔΕΘ










 
 
ΣΧΟΛΙΟ : Ο όρος ΄΄ενστολη΄΄ είναι λάθος Τοπαμε και θα το λέμε συνέχεια  : ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΣΤΟΛΟΙ . τελεία και παύλα !
 
omospondies logo
Αθήνα 29 Αυγούστου 2014
Αρ. Πρωτ.: 201/1/33στ
Προς: 1) Τις Οργανώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ενέργεια και στην Αποστρατεία
          2) Τις Ομοσπονδίες – Οργανώσεις Συνταξιούχων συναδέλφων των Σ.Α.
  Αγαπητοί συνάδελφοι,
  Οι Ομοσπονδίες μας, συνεχίζοντας την αγωνιστική τους πορεία για τη διεκδίκηση δίκαιων αιτημάτων, την προσεχή Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, διοργανώνουν πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία στο Λευκό Πύργο, ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Πρωθυπουργό της Χώρας.
  Δυστυχώς, η Κυβέρνηση, εξακολουθεί να μην αφουγκράζεται τις αγωνίες μας και λαμβάνει αποφάσεις με γνώμονα όχι τα συμφέροντά μας, αλλά τις γενικότερες απαιτήσεις των δανειστών, που γνωρίζετε πολύ καλά και οι ίδιοι τις επιπτώσεις που προκαλούν στους Οργανισμούς μας όσο και στην ίδια τη ζωή μας.
  Τα προβλήματα είναι κοινά και για την αντιμετώπισή τους η ένωση των δυνάμεών μας είναι βέβαιο ότι μπορεί να επιφέρει ταχύτερα τα επιθυμητά αποτελέσματα.
  Σε αυτήν μας την αγωνιστική προσπάθεια, σας καλούμε να δώσετε το δικό σας αγωνιστικό «Παρών», στέλνοντας τα αναγκαία μηνύματα σε εκείνους που αρνούνται να αντιληφθούν την πραγματικότητα και χαράζουν πορεία για μας, χωρίς εμάς!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ypografes omospondion6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου