**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ενημέρωση Μελών Παραρτήματος Κατερίνης υπ' αριθ 1 !

Αγαπητά μέλη,

Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματός μας αποφάσισε όπως και φέτος να πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις :

1.   Στις 24 Δεκεμβρίου 2014  ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και από ώρας 10:00 μέχρι 12:30 στα Γραφεία μας θα ανταλλάξουμε τις ευχές μας   ενόψει  Χριστουγέννων.

2.   Στις 30 Δεκεμβρίου 2014 ημέρα  ΤΡΙΤΗ και από ώρας 10:00 μέχρι 12:30 θα ανταλλάξουμε τις ευχές  μας ενόψει της έλευσης του Νέου Έτους.

3.   Σχεδιάζεται να πραγματοποιοιθεί  Χορός για την κοπή της πίτας  σε κέντρο που θα σας γινει γνωστό εντός των ημερών , καθώς επίσης και το αντίτιμο που θα καταβληθεί  από τον καθένα μας .

Παρακαλούνται  όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον χορό ας επικοινωνήσουν με τα Γραφεία μας , είτε τηλεφωνικά είτε με την έλευσή τους και να μας δηλώσουν αριθμό συμμετασχόντων.

Υπόψην στον ( αν και εφόσον ) χορό που θα πραγματοποιοιθει μπορούν να συμμετάσχουν και ΜΗ συνάδελφοι. Ο χορος είναι ανοιχτός για όλους τους γνωστούς συγγενείς και φίλους σας.

Γιαυτό ζητάμε την επιείκιά σας και να μας γνωρίσετε αριθμο συμμετεχόντων για το κλείσιμο κέντρου μέχρι   5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου