....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Είναι η ζωή του παιδιού σου αφορολόγητη ?

Το παρακάτω κείμενο στάλθηκε από το μέλος του ΤΣ του Παραρτήματός μας, Επίλαρχο ε.α. κύριο Καρυπίδη Συμεών, στον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ και σε όλα τα Παραρτήματα , για να λάβουν γνωση άπαντες σε τι κόσμο ζούμε και πως μας αντιμετωπίζει το Κράτος !

Κ. Πρόεδρε κ.κ. Συνάδελφοι.
Κατ αρχάς ζητώ να με συγχωρήσετε για το ύφος του παρόντος e-mail αλλά μου είναι αδύνατον να γράψω σε διαφορετικό τόνο για το παρόν θέμα.
Κ. συνάδελφοι , η ζωή η δική σας και η ζωή του παιδιού σας που υπηρετεί την Πατρίδα στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι δυνατόν να ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ; 
Εάν νομίζεται οτι έχω "απωλέσει λογικήν"διαβάστε τα παρακάτω και πείτε μου εάν είστε περήφανοι για το κράτος στο οποίο ζούμε και αν δέχεστε αδιαμαρτύρητα αυτήν την κατάσταση.

Διαβάστε το δημοσίευμα.

Το κράτος φορολόγησε τα χρήματα αποζημίωσης για το θάνατο του 19χρονου πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλου, που σκοτώθηκε "εν υπηρεσία και ένεκα αυτής" από έκρηξη όλμου στον Βόλο.

Όχι μόνο τους κόβουν τη μείωση πολυτέκνου από τη ΔΕΗ, επειδή πλέον, όπως τους λένε… έχουν τρία παιδιά, αλλά και τα χρήματα που πήρε η οικογένεια ως ελάχιστη αποζημίωση για το θάνατο του 19χρονου οπλίτη Φώτη Ανδρικόπουλου, φορολογήθηκαν από το κράτος.
Αυτό καταγγέλλει η οικογένεια του εκλιπόντος, που τραυματίστηκε θανάσιμα από έκρηξη όλμου κατά την διάρκεια στρατιωτικής άσκησης σε πεδίο βολής στο Βόλο.
Όπως αναφέρεται σε επιστολή της αδελφής του 19χρονου, τα χρήματα της αποζημίωσης για τον θάνατο του ανθρώπου τους, που το Ελληνικό Δημόσιο, «κοστολόγησε» στις 13.000 ευρώ, φορολογήθηκαν, με την «εφορία να παίρνει τα 3.000 ευρώ πριν μπουν στο λογαριασμό της οικογένειας», όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων.
Επιπλέον, η οικογένεια ενημερώθηκε από την ΔΕΗ, πως πλέον δεν δικαιούνται την έκπτωση  ως πολύτεκνοι καθώς πλέον δεν είναι τέσσερα τα παιδιά αλλά… τρία!

Επιστολή αδελφής Φώτη Ανδρικόπουλου:

«Eίμαι η αδερφή του φαντάρου που σκοτώθηκε στο Βόλο από την Πάτρα.
Μας ειδοποίησαν από την ΔΕΗ ότι δεν δικαιούμαστε το πολύτεκνο γιατί είμαστε τρία παιδιά τώρα,και δεν είμαστε τέσσερα.
Όταν μπήκαν τα λεφτά του Φώτη για τα έξοδα που έβαλε ο στρατός τα 13.000 τα 3.000 τα πήρε η εφορία πριν μπουν στον λογαριασμό.
ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ.. Όταν χάνονται τέτοια παιδιά ΗΡΩΕΣ όταν μας αποκάλεσαν το παιδί μας και το κράτος κοιτάει από που να μαζέψει χρήματα.. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ!!!!!.. Θα θέλαμε να μαθευτεί στον κόσμο σε τι άθλια χώρα ζούμε όταν χάνονται τα παιδιά μας…»
Δημοσιεύθηκε στο   http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=78710
Κ. Συνάδελφοι.   Δεν μπαίνω στη λογική του ύψους της αποζημίωσης διότι η ζωή είναι ανεκτίμητη, αλλά στην τρέλλα της φορολόγησης της όποιας αποζημίωσης! Ντρέπομαι ως Έλλην Στρατιωτικός για λογαριασμό του κράτους και του όποιου άθλιου χαρτογιακά φορολόγησε μια ανθρώπινη ζωή.
Παρακαλώ ένα φυσικά το κρίνετε ορθόν να λάβετε θέση και να την ανακοινώσετε έτσι ώστε όλοι οι "απίθανοι χαρτογιακάδες" που υπολογίζουν την ζωή των Αξκών και των οπλιτών του Ε.Σ. ως "λογιστικές μονάδες που υπόκεινται εις φόρο" να το ξανασκεφτούν πριν πράξουν κάτι τέτοιο.

Σ.Π. Καρυπίδης
Επίλαρχος (ΑΤΘ) ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου