**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Πρόσκληση Μελών Παραρτήματος Κατερίνης για ενημέρωση !

Ανακοινώνεται στους ενδιαφερόμενους συναδέλφους ότι, το Τοπικό Συμβούλιο έχει αρχίσει να δέχεται προσφορές από διάφορα δικηγορικά γραφεία με σκοπό την διεκδίκηση από την Πολιτεία των οφειλομένων αναδρομικών μας καθώς επίσης και της αναπροσαρμογής των συντάξεών μας.

Με την εφαρμογή  του ν.4093/2012 έγιναν παράλογες και παράνομες μειώσεις των αποδοχών των Στρατιωτικών, σε αντίθεση με κάθε άλλο εργαζόμενο στο Δημόσιο, εναντίον των οποίων προσφύγαμε όπου και το ΣτΕ μας δικαίωσε ( αποφάσεις 2192 έως 2196/2014 )

Στη συνέχεια, αφού το ΥΠΟΙΚ υποχρεώθηκε να ανακαλέσει τις μειώσεις που προσέβαλλε τις αρχές της ισότητας ( ως προς την κατανομή των δημοσίων βαρών που γίνεται ανάλογα με τις δυνάμεις του κάθε φορολογούμενου πολίτη ), του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ( αφού με τις μειώσεις πλήττεται το επίπεδο αξιοπρεπούς διαβίωσης των Αποστράτων ) και της αναλογικότητας  ( καθώς δεν αιτιολογείται ούτε τεκμηριώνεται με συγκεκριμένα στοιχεία ότι η αναγκαιότητα της μείωσης των συντάξεων θα συμβάλλει στην επίτευξη του σκοπού της περιστολής των δημοσιονομικών ελλειμάτων ) με πρόταση του ΑΝΥΠΟΙΚ  κ. Σταϊκούρα, νομοθετήθηκε  ( ν.4307/2014 ) η μερική και κατ' ευφημισμό συμμόρφωση της Πολιτείας με τις αποφάσεις του Στε.

  Στις 9 Δεκεμβρίου 2014 κρίνεται ( εξ αναβολής από την 28η Νοε 2014 ) στο τριμελές  Συμβούλιο Συμμόρφωσης (του ν. 3068/2002 ) του ΣτΕ η συμμόρφωση ή μη της Πολιτείας με την απόφαση 2192/2014 του ΣτΕ.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας μαζικής αντίδρασης των  θιγομένων  Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Λιμενικών και Πυροσβεστών εν ενεργεία και εν αποστρατεία.

Παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν, να έλθουν σε επαφή ( φυσική, τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονική ) με το Γραφείο , για την καταγραφή και αξιολόγιση  των μέχρι τώρα καθώς και τον συντονισμό των παραπέρα ενεργειών μας.

Πρόθεση του Τ.Σ. είναι,   αμέσως μετά την γνωστοποίηση της κρίσης του παραπάνω Συμβουλίου όλα τα μέλη μας  να ενημερωθούν για τον  καθορισμό των μελλοντικών μας ενεργειών.

Απώτερος , ή όπως αλλοιώς έχουμε μάθει να λέμε ΄΄Αντικειμενικός Σκοπός΄΄΄( ΑΝΣΚ ), η πλήρης συμμόρφωση της Πολιτείας στη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ !

                                    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου