....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Το ΥΠΟΙΚ δεν δεσμεύεται από την γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου !

Κύριοι  Συνάδελφοι.
Διαβάστε τα παρακάτω και πείτε μου (αν τολμάτε) ΓΙΑΤΙ εγώ αλλά και εσείς και όλοι όι Έλληνες πρέπει να συνεχίσουμε να σεβόμαστε ή να υπακούουμε στην κυβέρνηση, "στους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους" την στιγμή που η ίδια η κυβέρνηση δεν υπακούει στις δικαστικές αποφάσεις που ΔΕΝ την συμφέρουν ή έρχονται σε αντίθεση με τα κελεύσματα των "τροϊκανών αφεντικών" της.

Το ΥΠΟΙΚ δεν δεσμεύεται από τη γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Η γνωμοδότηση Ελεγκτικού Συνεδρίου, που έκρινε αντισυνταγματικές τις διατάξεις του νομοσχεδίου σχετικά με τις μειώσεις στις συντάξεις και την κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, κ.λπ., δεν είναι δεσμευτική για το υπουργείο Οικονομικών, αλλά ούτε και εμποδίζει την ψήφιση τού νομοσχεδίου, διευκρίνησαν σήμερα δικαστικοί κύκλοι όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Όπως διευκρινίζουν οι δικαστές, το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν νομοθετεί, αλλά απλώς, σύμφωνα με τις συνταγματικές επιταγές, εκφράζει τη γνώμη του επί του περιεχομένου συνταξιοδοτικών νομοσχεδίων. Δηλαδή, αν οι διατάξεις τους προσκρούουν ή όχι στο Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία.

Όμως, προσέθεταν οι ίδιοι κύκλοι, ότι εάν οι συνταξιούχοι καταθέσουν στο Ελεγκτικό Συνέδριο αγωγές κατά της μείωσης των συντάξεών τους και την περικοπή των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και του επιδόματος θερινών διακοπών, θα τις κερδίσουν.

Και αυτό, γιατί οι σύμβουλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι αδύνατον να διαφοροποιηθούν από τις θέσεις (κρίση) της επίμαχης απόφασης της Ολομέλειάς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου