....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Στρκοί καλούν τους 300 της Βουλής να επιστρέψουν τον μισθό Ιανουαρίου που εισέπραξαν !


09.01.2015 | 14:38
Image
Πρόταση που θα σοκάρει τους 300 της Βουλής από στρατιωτικούς. Με έγγραφό της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών καλεί τους 300 της Βουλής να επιστρέψουν τον μισθό Ιανουαρίου που ήδη από τα τέλη Δεκεμβρίου κατατέθηκε στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Και οι στρατιωτικοί προχωρούν παραπέρα την πρότασή τους προς τους βουλευτές. Τους καλούν για λόγους “ισότητας και δικαιοσύνης” να επιστρέψουν τους μισθούς “σε τραπεζικό λογαριασμό που ανήκει σε συγκροτημένες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με δημόσια κοινοποίηση της ενέργειάς σας αυτής”.

Θα απαντήσει έστω ένας από τους 300;


Το έγγραφο της ΠΟΕΣ:

ΠΡΟΣ   :    κ κ. Βουλευτές                            Αρ. Πρωτ. 2/2015
                 του Ελληνικού Κοινοβουλίου        Αθήνα, 8 Ιαν 2015


Αξιότιμες και αξιότιμοι κυρίες και κύριοι Βουλευτές.

Ήδη το Ελληνικό Κοινοβούλιο, με σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, έκλεισε τις εργασίες του και η Χώρα ήδη βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη των νέων βουλευτών.


Απ΄ ότι έχει αναγραφεί στον ηλεκτρονικό Τύπο η μισθοδοσία σας για το μήνα Ιανουάριο του 2015 έχει ήδη πιστωθεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς σας από τα τέλη Δεκεμβρίου του παρελθόντος έτους 2014, όπως ακριβώς συνέβη με τους λοιπούς δημοσίους υπαλλήλους και λειτουργούς της Ελληνικής Πολιτείας.


Ωστόσο εσείς, εν αντιθέσει με τους προαναφερόμενους, κατά το μήνα Ιανουάριο του 2015 δεν θα παράξετε κάποιο κοινοβουλευτικό έργο και συνεπώς η μισθοδοσία σας δεν θα αναλογεί σε κάποιο υπαρκτό και βεβαιωμένο παραγόμενο έργο που να δικαιολογεί καταβολή μισθών.


Κατόπιν τούτου προτείνουμε, για λόγους ισότητας και δικαιοσύνης, να επιστρέψετε τη μισθοδοσία που σας καταβλήθηκε για το μήνα Ιανουάριο του έτους 2015 σε τραπεζικό λογαριασμό που ανήκει σε συγκροτημένες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με δημόσια κοινοποίηση της ενέργειάς σας αυτής.

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ;Ο ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή