**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Συνάντηση Σαμαρά με τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Άρτας !

 

 ΠΗΓΗ : aeroporiapostratos

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στην Άρτα, του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κου Αντώνη Σαμαρά, ο Πρόεδρος του παραρτήματός μας είχε ολιγόλεπτη συνάντηση μαζί του, όπου του εξέθεσε τα προβλήματα των ε.ε. και ε.α. συναδέλφων που δημιουργήθηκαν, μετά τις αλλεπάλληλες, άδικες, και στοχευμένες μειώσεις των μισθών και συντάξεων,οι οποίες παρ΄ότι κρίθηκαν παράνομες και αντισυνταγματικές, με αποφάσεις των δύο Ανώτατων Δικαστηρίων της Χώρας, δεν προχώρησε στην πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων, όπως όφειλε να πράξει, αλλά προέβη στην μερική αποκατάσταση τους, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η οικονομική εξαθλίωση μας.
Στην ερώτηση, του τι προτίθεται να απαντήσει στο ερώτημα που έχει θέσει το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Θεσμικών Ενώσεων, με προσωπική επιστολή,στους Αρχηγούς όλων των κομμάτων, εάν και πότε θα εφαρμόσει πλήρως τις αποφάσεις του ΣτΕ, απάντησε ότι..... έχει δεσμευτεί, σε συνάντηση που είχε με τους Προέδρους των Θεσμικών Ενώσεων, ότι θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση μισθών και συντάξεων, σε δύο δόσεις, η πρώτη μέσα στο 2015 και η δεύτερη το 2016. Τόνισε επίσης ότι δεν μπαίνει στην διαδικασία της πλειοδοσίας όπως κάνουν κάποιοι άλλοι.

1 σχόλιο:

  1. τι λέτε τώρα τον πιστέψαμε ...μετά τις εκλογές μην τον είδατε τον παναή ...άσε που θα έχει πάει στο σπίτι του φτάνει η κοροϊδία σε βάρος μας μαύρο στους ψεύτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή