....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Η πρώτη συνάντηση ε.ε. στρκών με ΥΕΘΑ !

ΠΗΓΗ : onalert 


31.01.2015 | 19:04
Image
Έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι οι στρατιωτικοί που εμπλέκονται με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών .Μετά από χρόνια άγριου “κυνηγητού” , μετά από τις απειλές για διώξεις, μετά από τιμωρίες και ποινές και τέλος μετά από υπόγειο εσωτερικό πόλεμο, όσοι πίστεψαν στην προσπάθεια δικαιώθηκαν. Βρέθηκαν στο γραφείο του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου. Πρόσωπο με πρόσωπο.

Απ΄ αυτή την άποψη η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική.

Σύμφωνα μ΄ αυτή:

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΠΟΕΣ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Ανχη Ανέστη Τσουκαράκη, Γεν. Γραμματέα, Υπλγό Χρίστο Μαστρογιαννάκη, Οργ. Γραμματέα, Αρχικελευστή Αναστάσιο Τσάκαλο και Ταμία, Σγό Θεοφάνη Φούκα, συναντήθηκε, σήμερα Σάββατο 31-1-2015 και ώρα 11.00΄, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, μετά από αίτημα της πρώτης.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό περιβάλλον ως η αρχή μιας επαναλαμβανόμενης προσπάθειας και επικοινωνίας των δυο πλευρών.  

Ο κ. ΥΕΘΑ γνώρισε στην αντιπροσωπεία την άμεση, και κατά το υπολοιπόμενο 50%, υλοποίηση της υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφασης του ΣτΕ, με επαναφορά του μισθολογίου των στρατιωτικών στα μισθολογικά επίπεδα της 31-7-2012, την επομένη της νομοθετικής ρύθμισης, ενώ ατζέντα θεμάτων θα ανοίξει στην επόμενη πολύ σύντομη συνάντηση των δυο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου