**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Νέος Γεν. Γραμματέας στο ΥΠΕΘΑ ο γραμματέας του Δ. Λαρισαίων Γιάννης Ταφύλλης !

ΠΗΓΗ : staratalogia

ΣΧΟΛΙΟ : Περιμένουμε να ασχοληθεί με τα προβλήματα που ταλανίζουν τοσο τα ε.ε. όσο και τα ε.α. μέλη.

Τελικά φαίνεται πως θα υπάρχει εκπροσώπηση από τη Λάρισα στο νέο κυβερνητικό σχήμα, έστω στη δεύτερη γραμμή

O Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λαρισαίων Γιάννης Ταφύλλης, με την σύμφωνη γνώμη του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη που τον επέλεξε ως συνεργάτη του στο Δήμο, θα... αναλάβει την θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο Ταφύλλης είναι υπεύθυνος στον τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ και σύμβουλος του Αλ. Τσίπρα επί αμυντικών θεμάτων. Μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος είχαν παρουσιάσει σε δημόσια εκδήλωση τις θέσεις του για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στο όνομα του Γ. Ταφύλλη, είχε αναφερθεί επικριτικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στη Βουλή, προ διετίας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την Εξεταστική Επιτροπή για το θέμα των υποβρυχίων. Τον είχε τότε υπερασπιστεί σθεναρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας.

Ο Γ. Ταφύλλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δεσκάτη, απόφοιτος της Σχολής Ικάρων με δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην επιστήμη των υπολογιστών από το πανεπιστήμιο του Essex της Αγγλίας και εξειδίκευση στην ανάλυση και σχεδίαση πληροφοριακών συστημάτων υψηλών απαιτήσεων. Ολοκλήρωσε εικοσιπενταετή καριέρα στην Πολεμική Αεροπορία και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του σμηνάρχου μετά από αίτησή του. Υπηρέτησε ως πιλότος μαχητικών αεροσκαφών και επιτελής και στη συνέχεια ως επικεφαλής του φορέα για τη σχεδίαση και ανάπτυξη της υποδομής των πληροφοριακών συστημάτων που υποστηρίζουν το επιχειρησιακό έργο της Αεροπορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου