....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Παραδόθηκε το υπόμνημα με τις προτάσεις της επιτροπής για την αποκατάσταση των αδικιών των Αποστράτων !PDF Εκτύπωση E-mail

sint pitr
Σήμερα Παρασκευη 20 Φεβρουαρίου 2015, παραδόθηκε στο Γενικό Επιτελειο Εθνικής Άμυνας, από τους εκπροσώπους των αποστράτων στελεχών των Ε.Δ., που στελεχώνουν την συγκροτηθείσα για το θέμα επιτροπή του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας, υπόμνημα 10 σελίδων, μέσω του οποίου αναλύονται διεξοδικά και τεκμηριώνονται νομικά και οικονομικά, τα παρακάτω :

-Η ανaγκaιότητα εφαρμογής της απόφασης του Στε, που δικαιωσε τους Στρατιωτικούς, στο 100% & της επαναφοράς των συντάξεων τους, στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012, παράλληλα με την αποκατάσταση του επιδόματος υψηλής ευθυνης, στον διοικητικό βαθμό του Ταξιάρχου.
-Η τεκμηρίωση της τροποποίησης-κατάργησης των ηλικιακών-ρατσιστικών νόμων 4024/2011 και 4002/2011.
-Η τεκμηρίωση της κατάργησης της παρακράτησης 5,10,15,20% του ν.4093/2012, επί της Οικονομικής Ενίσχυσης των ΕΚΟΕΜ και των μερισμάτων των Μετοχικών Ταμείων.
-Η πρόταση κατάργησης της ανωτέρω παρακράτησης και για τις συντάξιμες αποδοχές των αποστράτων.
Γ.Αντωνιάδης
Πρόεδρος ΣΑ/ΣΣΑΣ
Μέλος Συσταθείσας Επιτροπής Αποκαταστασης αδικιών ε.ε. & ε.α. στελεχών Ε.Δ.
================
ΣΧΟΛΙΟ : Το Συντονιστικό συμφώνησε αλλα το υπόμνημα θα το μάθουμε και πότε ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου