**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Και μάγειρας στο επιτελείο του Α/ΓΕΕΘΑ στην Ευρωπαϊκή θέση που αναλαμβάνει τον Οκτώβριο !

ΠΗΓΗ : onalert 
ΣΧΟΛΙΟ : .............................. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28.04.2015 | 22:03
Image
Η προετοιμασία ανάληψης καθηκόντων της θέσης του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ,από τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο βρίσκεται σε πλήρη εξελιξη . Όπως προκύπτει από τα σήματα που κυκλοφορούν στα Γενικά Επιτελεία , στις Βρυξέλλες αναζητείται ακόμη και …μάγειρας για να τοποθετηθεί στο επιτελείο του επόμενου προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ.

Δεν γνωρίζουμε αν και γιατί προβλέπεται θέση μάγειρα. Έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά και για το επιτελείο που θα συνοδεύσει τον κ.Κωσταράκο στο εξωτερικό αλλά και για το κόστος της θέσης που θα αναλάβει και για την οποία άπαντες πανηγυρίσαμε. Χωρίς όμως να μας έχει πει κάποιος το πραγματικό κόστος.

Καλό θα ήταν λοιπόν για να μην μένουμε στις φήμες και στις διαδόσεις κάποιος από τους κυρίους Καμμένο-Ήσυχο και Τόσκα να μας ενημέρωναν για το κόστος που θα κληθούμε να πληρώσουμε. Έχουν και οι τρεις νομίζουμε την πλήρη εικόνα και τα στοιχεία για να μας διαφωτίσουν αν βέβαια το επιθυμούν. Όχι βέβαια για να "αποποιηθούμε" την θέση,αλλά για να μπει ένα τέλος σ΄ όσα ακούγονται ως φήμες και διαδόσεις. Η επίσημη ενημέρωση είναι το καλύτερο "φάρμακο" γι΄ αυτές τις περιπτώσεις και την αναμένουμε.

Όσο για τον μάγειρα; Ακόμη κι αν προβλέπεται στο επιτελείο του εκάστοτε προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ ,νομίζουμε ότι θα ήταν καλό ο Α/ΓΕΕΘΑ να κάνει την υπέρβαση και να μην πάρει μαζί του και μάγειρα. Αυτή την περίοδο το μήνυμα που εκπέμπεται και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό δεν νομίζουμε ότι είναι θετικό.

Υπάρχει κι ένα άλλο θέμα για το επιτελείο που θα πλαισιώσει τον κ.Κωσταράκο. Είναι λογικό να θέλει να έχει μαζί του αξιωματικούς της απολύτου εμπιστοσύνης του. Από την άλλη όμως θα πρέπει οι θέσεις αυτές να καλυφθούν από τους πιο ικανούς. Και γι΄ αυτό θα πρέπει να προκηρυχθούν ώστε να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όσοι θεωρούν ότι έχουν τα προσόντα. Στα δύο σήματα που έχουμε στην διάθεσή μας φαίνεται ότι το ΓΕΕΘΑ ακολουθεί αυτή τη πρακτική. Αν και για τον μάγειρα θέτει ως προσόν την "μέτρια" γνώση αγγλικών . Δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν πρέπει να έχει "άριστη" γνώση. Για άλλη θέση απαιτεί άριστη γνώση γαλλικών και πολύ καλή αγγλικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου