**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Αν έχεις '' τύχη ΄΄ ??? διάβαινε... Ποιος είναι ο υπηρεσιακός ΥΕΘΑ !

ΠΗΓΗ : veteranos


giangos2Ο Πτέραρχος Γιάγκος εκ Τρικάλων ορμώμενος αφού αποστρατεύτηκε τον Νοέμβριο του 2011 απο τον τότε ΥΕΘΑ Πάνο Μπεγλίτη  στις έκτακτες κρίσεις του Νοεμβρίου ,το είχε προσπαθήσει το πράμα με την πολιτική αλλά δεν το είχε !

Κάποιοι μίλησαν οτι ήταν η εισήγηση του  Πάνου Καμμένου εξάλλου η τοποθέτηση του έγινε απο το ΚΥΣΕΑ το 2009 …Εμείς όμως θα θυμίσουμε στον τ.Α/ΓΕΕΘΑ  την στάση του την ώρα που ο Μπεγλίτης απο την Βουλή έλεγε για τα μύρια εναντίον των πάνω απο 5.000 Αξιωματικών αποστράτων κάτω των 55 ετών που συγκεντρώθηκαν έξω απο την Πύλη του Πενταγώνου πάνω απο 5.000 Απόστρατοι απο όλη την Ελλάδα , όταν ο τότε Πανίσχυρος Βενιζέλος έκοψε την σύνταξη των Αξιωματικών κατά τα 40% !

Τότε ο Α/ΓΕΕΕΘΑ  Γιάγκος  και η Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έφεραν καμιά αντίρρηση στις περικοπές των Αξιωματικών  αντίθετα δεν κατέβηκαν κάν από τα γραφεία τους στο Πεντάγωνο !

Ο Μόνος που κατέβηκε και αυτός μετά τα επεισόδια ήταν ο τότε Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Φράγκος ,ο τότε ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος Γιάγκος έβλεπε τα επεισόδια από το γραφείο του !
Ούτε βέβαια αντέδρασε όταν ο Μπεγλίτης αποκάλεσε τους Αξιωματικούς Τραμπούκους και Πραξικοπηματίες …Δεν είχε αντιδράσει όταν ο Βενιζέλος είχε διαγράψει και το Γένος των Ελλήνων απο τα προαπαιτούμενα για την είσοδο των νέων στις Στρατιωτικές Σχολές !nea-hgesia
Όταν όμως αποστρατεύτηκε αφού προσπάθησε μάταια κατέβει στη Πολιτική τον περιέφεραν και στα Τρίκαλα αλλά τότε δεν τον έπαιρνε πολλοί οι Απόστρατοι και άγριοι στην Περιοχή αποφάσισε να επανέλθει στον ιδιωτικό βίο!
Όμως όταν η Κυβέρνηση έβαλε χέρι και στις Συντάξεις των Αποστράτων άνω των 55 συμετείχε στην πορεία της Λάρισας ….Τότε βλέπεις η φωτιά ήρθε στο σπίτι μας!
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι Συντάκτες του Στρατιωτικού Ρεπορτάζ που έλεγαν οτι ο Γιάγκος λειτουργούσε σαν ΥΦΕΘΑ και όχι σαν Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατά την διάρκεια της θητείας του !
Τώρα ήρθε ο καιρός της Δικαίωσης του επιτίμου ; Το σίγουρο είναι πάντως από τον Υπηρεσιακό ΥΕΘΑ οι Αξιωματικοί ε.α και .ε δεν έχουν να περιμένουν απολύτως τίποτε !
Να θυμίσουμε οτι ο Γιάγκος αντικατέστησε τον Στρατηγό Γράψα στο ΓΕΕΘΑ που αποστρατεύτηκε τον  Άυγουστο του 2009 απο την Κυβέρνηση Καραμανλή επειδή ζορίστηκαν οι Αμερικανοί που ο Στρατηγός ενίσχυσε τις Φρουρές των νησιών χωρίς να τους ενημερώσει !! (Κάποια Στελέχη της τότε Κυβέρνησης έδιναν λόγο καθημερινά στην πρεσβεία των ΗΠΑ)
Δεν θα το διακινδύνευε άλλωστε ο Παναής να βάλει ΥΕΘΑ έναν Στρατηγό που θα έχει και τσαγανό !Μπορεί να μας έπαιρνε και φαλάγγι στις επόμενες εκλογές …Που να ξέρεις τι γίνεται !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου