**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Εκδηλώσεις στο ΒΙΤΣΙ και ΓΡΑΜΜΟ !








Η Ε.Α.Α.Σ. την 30 Αυγ 2015 υπηρετώντας την ιστορική αλήθεια χωρίς σκοπιμότητες, θα πραγματοποιήσει τις προσκυνηματικές  εκδηλώσεις στο ΒΙΤΣΙ (επίσημος εορτασμός) και ΓΡΑΜΜΟ, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ευκλεώς αγωνισθέντων και απότισης φόρου τιμής στους ηρωικούς πεσόντες Αξιωματικούς και Οπλίτες των Ε.Δ. και Σωμάτων Ασφαλείας του Εθνικού Στρατού και λοιπού πληθυσμού της χώρας μας, οι οποίοι έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι κατά τις επιχειρήσεις 1946 – 1949.
    Ο εορτασμός των επετειακών εκδηλώσεων  θα τελεστεί την 30 Αυγ 2015, ημέρα Κυριακή,  στο Βίτσι και Γράμμο   παράλληλα. Ο επίσημος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στο Βίτσι,  επί παρουσία του Προέδρου και Μελών του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.
    Οι τελετές θα λάβουν χώρα στο Βίτσι με μέριμνα του Παραρτήματος Καστοριάς και στη Βούρμπιανη Κονίτσης  με μέριμνα του Παραρτήματος Ιωαννίνων.
 
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  -  Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου