**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Kαι με τον Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ κύριε Υπουργέ !

ΠΗΓΗ : veteranos
 ΣΧΟΛΙΟ : Όλα δεν είναι ΄΄ α λα καρτ ΄΄ Κάπως αλλοιώς μας τα μάθανε !!!


www.onalert.grΈχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο Απόστρατο Αξιωματικό και νυν Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας  Νίκο Τόσκα και μας πείραξε δεν το κρύψαμε άλλωστε ,που επέλεξε να ορκιστεί με πολιτικό όρκο κατά την υπουργοποίηση του   και σίγουρα είναι δικαίωμα του …Αλλά !
Απο την μια να να παρευρίσκεσαι σε Ορκωμοσία  των Αποφοίτων Σμηνιών  της ΣΤΥΑ  πρόσφατα και από την άλλη να μην ορκίζεσαι εσύ όταν αναλαμβάνεις Υπουργικά καθήκοντα δεν κολλάει …
Τώρα  αναδημοσιεύουμε τη φωτογραφία και το σχόλιο απο το onalert.gr  με την Παρουσία του Υφυπουργού στην Λιτάνευση της Ιεράς εικόνας της Παναγίας Σουμελά και τα δύο όμως δεν πάνε κύριε Υπουργέ ,δεν μπορεί να είσαι και με τον Χωροφύλαξ και με τον Αστυφύλαξ …Αυτά και θα επανέλθουμε !
Τώρα έχουμε την φωτογραφία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα να συμμετάσχει στην περιφορά της εικόνας στην Παναγία τη Σουμελά. Σεβαστή η απόφασή του να συμμετάσχει ενεργά .Όπως απολύτως σεβαστή ήταν και η επιλογή του να ορκιστεί στη θέση του ΥΦΕΘΑ με πολιτικό κι όχι με θρησκευτικό όρκο. Και τα δύο μαζί όμως δεν πάνε,όπως προφανώς θα καταλαβαίνει και ο ίδιος. Τα πιστεύω και ειδικά τα θρησκευτικά δεν μπορεί να είναι α λα καρτ.
Συνεπώς κακώς κάποιοι από το επιτελείο του εκνευρίστηκαν με το σχόλιο που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο πρώτην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής,σχολιάζοντας την φωτογραφία από την Παναγία Σουμελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου