**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα Μονίμου Υπαξιωματικού, παρουσία ΥΕΘΑ !

ΠΗΓΗ : veteranos

12Την Κυριακή 27 τ Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια  Ανδριάντα του Μονίμου Υπαξιωματικού στο Άλσος του Στρατού !

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου  και της Στρατιωτική Ηγεσίας !

Τα αποκαλυπτήρια θα κάνει ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ  Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος που χάρη τις πρωτοβουλίες του μετά από την συνάντηση και εισήγηση που είχε από το Διοικητικό Συμβούλιο των Αποστράτων Αξιωματικών και Μονίμων Υπαξιωματικών,κατέστη δυνατό να γίνει η ανέγερση του Ανδριάντα Μονίμου Υπαξιωματικού !

Για την Ιστορία και μόνο να αναφέρουμε ότι :0001
Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, o Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, υποδέχθηκε στο γραφείο του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών και Μονίμων Υπαξιωματικών που προέρχονται από τη ΣΜΥ.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκε η ανέγερση ανδριάντα του Μονίμου Υπαξιωματικού στο χώρο του Άλσους Στρατού.

O Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ υποσχέθηκε την άμεση ανέγερση του Ανδριάντα Μονίμου Υπαξιωματικού στο Άλσος του Στρατού και υποσχέθηκε να είναι παρών στα αποκαλυπτήρια όπου και αν ευρίσκεται !
Να σημειωθεί οτι  ο Στρατηγός Κωσταράκος αναλαμβάνει απο την 6η Νοεμβρίου Επικεφαλής της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε μετά απο ομόφωνη εκλογή των Κρατών Μελών της Ε.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου