**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Debate : Η Εθνική Άμυνα απούσα ! Μία όλη κι όλη ερώτηση για τους στρατιωτικούς !

ΠΗΓΗ : onalert
ΣΧΟΛΙΟ : Τα συμπεράσματα δικά σας !!! Και όπως λέει και ο αρθρογράφος, μάλλον τα όσα συμβαίνουν στις ΕΔ δεν εχουν γινει απο κανέναν κατανοητά !

Image
Μία ερώτηση όλη κι όλη για την Εθνική Άμυνα και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων τέθηκε στο περιβόητο ντιμπέϊτ των πολιτικών αρχηγών. Στην ενότητα Άμυνα και Εξωτερική πολιτική μόνο  η  συνάδελφος Μάρα Ζαχαρέα ρώτησε για τους στρατιωτικούς και τα όσα τους είχαν υποσχεθεί, αλλά ποτέ δεν υλοποιήθηκαν. Με πρώτο την αποκατάσταση των αποδοχών τους.

Το ερώτημα τέθηκε στον Πάνο Καμμένο , ο οποίος παραδέχτηκε ότι κακώς δεν αποκαταστάθηκαν οι μισθοί των στρατιωτικών επαναλαμβάνοντας ότι τα χρήματα έχουν απελευθερωθεί από το ΥΠΕΘΑ και βρίσκονται στο υπουργείο Οικονομικών. Ο Καμμένος υπενθύμισε ότι δόθηκε ξανά το επίδομα παραμεθορίου και υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει το πρόγραμμα για την ανέγερση κατοικιών για τα στελέχη των ΕΔ.

Καμία άλλη ερώτηση που να αφορά άμεσα στην Εθνική Άμυνα δεν έγινε από κανέναν . Όχι ότι έγινε κάποια καίρια ερώτηση για την εξωτερική πολιτική.

Ειπώθηκαν πολλά για τις ελληνορωσικές σχέσεις με τον Τσίπρα να λέει ότι ουδέποτε ζήτησε χρήματα και τον Λαφαζάνη να επισημαίνει με νόημα ότι πρέπει να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία για τον ρωσικό αγωγό.

Ο Μεϊμαράκης άφησε αιχμές προς τον Τσίπρα λέγοντας ότι πρέπει να μάθει ότι έχουμε θαλάσσια σύνορα και ότι πρέπει και να τα φυλάμε.

Συμπέρασμα; Τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της Εθνικής Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων φαίνεται ότι είτε δεν έχουν γίνει κατανοητά ,είτε όλοι μας -πολιτικοί και δημοσιογράφοι- είμαστε ικανοποιημένοι να τα βάζουμε κάτω από το χαλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου