**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Έγγραφο Καμμένου προς ΥΠΟΙΚ : ΄΄ Όχι άλλες περικοπές στους Στρατιωτικούς ΄΄ !

ΠΗΓΗ : onalert

27.10.2015 | 18:22
Image
Με έγγραφο προς το υπουργείο Οικονομικών ,που υπογράφει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος,”εκτιμάται ότι επ’ ουδενί λόγο δεν θα πρέπει να επέλθει περαιτέρω μελλοντική περικοπή των στρατιωτικών συντάξεων” και επισημαίνει ότι “για θέματα στρατιωτικών συντάξεων αρμόδιο είναι το Υπ. Οικονομικών σύμφωνα με το άρθρο 73 του Συντάγματος της Ελλάδος ωστόσο στο πλαίσιο της συμμόρφωσης της Πολιτείας με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις το ΥΠΕΘΑ υπέβαλε πρόταση νομοθετικής ρύθμισης προς το Υπ. Οικονομικών προκειμένου αποκατασταθούν οι στρατιωτικοί στο ύψος των αποδοχών τους που ελάμβαναν την 31/07/2012 (προ του ν.4093/12) και θα απαλύνει τις δυσμενείς οικονομικές επιπτώσεις στους στρατιωτικούς συνταξιούχους όπως ενδελεχώς αναπτύχθηκαν”.

Ο ΥΕΘΑ εισηγείται “πέραν της αποφυγής της οιασδήποτε νέας επιβάρυνσης στους στρατιωτικούς συνταξιούχους, να υιοθετηθεί και η δυνατότητα απαλλαγής των στρατιωτικών συνταξιούχων από τις κρατήσεις 5%- 10%-15%-20% του ν.4093/12 προκειμένου αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα”.

Όλο το έγγραφο Καμμένου ΕΔΩ


Μένει να δούμε τι θα κάνει το υπουργείο Οικονομικών το οποίο διαχρονικά έχει αποδείξει ότι δεν είναι “υπάκουο” σ΄ όσα του λέει το ΥΠΕΘΑ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου