**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Πρόγραμμα Εορτασμού του ΟΧΙ !


A.  Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Εορταστικές εκδηλώσεις των μαθητών των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης όλου του νομού και ανάπτυξη σ' αυτούς της σημασίας της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις σ' όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τα Ν.Π.Δ.Δ.
Για τις Υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων στον 4ο όροφο και ώρα 13.00΄.
12.00΄ : Προσκύνημα και κατάθεση στεφανιών στο μνημείο της πλατείας Ελευθερίας από...
αντιπροσωπείες όλων των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, προσκόπων, συλλόγων και σωματείων. Σχολεία για την κατάθεση ορίζονται το 9o Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης για την Α/θμια Εκπ/ση και το 2ο Γυμνάσιο Κατερίνης για τη Β/θμια.
Β.  Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015
08.00΄
Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες σ' όλες τις εκκλησίες.
10.30΄
Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος με το Ιερατείο της πόλης.
Τον Πανηγυρικό θα εκφωνήσει μέσα στον Ιερό Ναό η κα Ευαγγελία Κανάλη, Φιλόλογος – Συγγραφέας.
Ώρα 11.00΄
Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Πλατείας Ελευθερίας από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, το Δκτή της ΧΧΙV Τ.Θ Ταξιαρχίας, το Δήμαρχο Κατερίνης, τον Αστυνομικό Δ/ντή Πιερίας, το Δκτή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το Λιμενάρχη Σκάλας Κατερίνης, κόμματα και εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, των Αναπήρων Πολέμου, Τραυματιών Πολεμιστών, Θυμάτων Πολέμου, του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και Παραρτημάτων Οργανώσεων Εθνικής Αντίστασης.
Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων και η τελετή θα λήξει με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
11.30΄
Στον καθορισμένο χώρο των οδών Ειρήνης - Χατζόγλου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Θυμάτων Πολέμου, Τραυματιών Πολεμιστών, Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων, Οργανώσεων Εθν. Αντίστασης, Αδελφών Ε.Ε.Σ., των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, Προσκόπων και Συλλόγων.
13:00 (Μετά τη λήξη της παρέλασης)
Στην πλατεία Ελευθερίας θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από Πολιτιστικούς Συλλόγους της Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου