**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Αυστηρή εντολή του Α/ΓΕΣ ... Θέλω τα Στελέχη μου να τα ΄΄ Μαθαίνουν Όλα΄΄ !!!


maxresdefault
maxresdefaultΦαίνεται ότι οι κάποιες εντολές που αφορούσαν  το προσωπικό δεν έφταναν στα χαμηλόβαθμα Στελέχη και από το ΓΕΣ  έφυγε Αυστηρή Εντολή στους Μείζονος Σχηματισμούς ,αλλά και στις Μονάδες  ,όπου καθίσταται σαφές ότι των διαταγών που αφορούν το προσωπικό θα λαμβάνουν γνώση ….ΑΠΑΝΤΕΣ!
Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού  Αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης ζητά να μαθαίνει από το προσωπικό τις εισηγήσεις ,τα σχόλια αλλά και τις προτάσεις σε θέματα που το απασχολούν !
Με πρόσφατη διαταγή του, το ΓΕΣ παρέχει διευκρινήσεις επί της διαδικασίας υποβολής απόψεων από τις υφιστάμενες Διοικήσεις του, προκειμένου να διαμορφώσει εμπεριστατωμένη γνώση για τη λήψη απόφασης.vete12313
Με στόχο να διευρυνθεί η επαφή του ΓΕΣ με το προσωπικό ιδίως για θέματα που το αφορούν έμμεσα ή άμεσα, αλλά και να δοθεί στην Υπηρεσία μια πολύτιμη πηγή άντλησης πληροφόρησης, η διευκρινιστική διαταγή καθορίζει ότι σε όλα τα ζητήματα για τα οποία απαιτείται η γνώμη των Μειζόνων Σχηματισμών και Διοικήσεων, θα ερωτάται το σύνολο των στελεχών των Μονάδων ανεξαρτήτως βαθμού μέσω της ιεραρχικής πάντοτε δομής.
Με τον τρόπο αυτό το ΓΕΣ, έχοντας υπόψη ότι οι αποφάσεις του για ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων επηρεάζουν άμεσα το προσωπικό του και κυρίως τα χαμηλόβαθμα στελέχη του, θα καταστεί αποδέκτης των απόψεων, των σχολίων και των εισηγήσεων του, ώστε να είναι σε θέση να λάβει ορθές αποφάσεις.
Δυσκολεύουν τα πράγματα για κάποιους που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλοπάτια της Ιεραρχίας πριν ακόμη  έλθει ο καιρός τους …Και είναι τέλος πάντως  Καιρός  σε αυτή εδώ τη Χώρα στις ένοπλες Δυνάμεις που αλλάζουμε τους Αρχηγούς σαν τα πουκάμισα ,ενίοτε  μας επιβάλοντε και απο εξωπολιτικούς παράγοντες ,να μπει και Χρονική Περίοδος στη θητεία των Αρχηγών !
Αλλά   ποιος  πολιτικός θα το τολμήσει  αυτό, όταν κάποιοι βάζουν πάνω ακόμη και από την Πατρίδα το κόμμα , το κομματικό αλλά  και το πολιτικό συμφέρον  ….Ουδείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου