....Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στο Παράρτημά μας στην οδό Ειρήνης 9 στην Κατερίνη ....

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Το τελευταίο αντίο στον Σάκη !


ΣΧΟΛΙΟ : Καλό ταξιδι φιλε Σακη .... Πάντα θα σε θυμάμαι πάντα θα θυμαμαι το γελιο σου και τον χαρακτήρα σου . Γιώργος !

Σήμερα το μεσημέρι ο αγαπητός και πάντα χαμογελαστός φίλος και Συνάδελφος Επίλαρχος (ΤΘ) Αθανάσιος (Σάκης) Μπαλατσός ξεκίνησε σε ηλικία 53 ετών (ΣΜΥ-82) για το τελευταίο του ταξίδι. Πλήθος συναδέλφων τον συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία. Ήρθαν συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και συμμαθητές από όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και αλλού). Μεταξύ αυτών ο επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Μανωλάς Χρίστος, ο Δκτης της 1ης Στρατιάς Αντγος Ιωάννης Ηλιόπουλος, ο επίτιμος Δκτης Δ'ΣΣ Στρατού Στρατηγός ε.α. Χαλκίδης Χρήστος και ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας Αντγος ε.α. Τσιρώνης Σπυρίδων.
Ο Σάκης τα τελευταία χρόνια διοίκησε το ΚΑΑΥ Πλαταμώνα και όλοι, εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη, έχουν να πουν ένα καλό λόγο για το έργο που προσέφερε και για τον καλό του χαρακτήρα. Κανείς δεν έμενε παραπονεμένος. Προσπαθούσε σε συνεργασία με τους υφισταμένους του και τους προϊσταμένους του να βρίσκει λύσεις σχεδόν για όλα τα θέματα. 
Ο Σάκης πάλεψε την πρώτη φορά με τον χάρο και τον νίκησε. Τη δεύτερη φορά, όπως είπε και ο Δκτης της 1ης Στρατιάς Αντγος Ιωάννης Ηλιόπουλος στον όμορφο επικήδειο λόγο του, ο Θεός τον ήθελε κοντά του. Συγκινητική η στιγμή που ο γιος του σιγοψιθύριζε τον Εθνικό Ύμνο μαζί με τη διμοιρία επικήδειων τιμών και τη μπάντα. 
Η εξόδιος ακολουθία έγινε στην εκκλησία του χωριού Ευαγγελισμός Ελλασόνας, όπου είχε γεννηθεί. Του αποδόθηκαν όλες οι δέουσες τιμές από την 1η ΣΤΡΑΤΙΑ.
Καλό ταξίδι Σάκη! Καλή παράδεισο Συνάδελφε!
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους σου και κουράγιο στην οικογένεια σου!
Εμείς θα σε θυμόμαστε όπως φαίνεσαι στη φωτογραφία... Ο φίλος και συνάδελφος Αποστόλης

1 σχόλιο: