**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Ανταλλαγή ευχών και κάλαντα πρωτοχρονιάς στο ΠΑράρτημα ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης !

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, όπως και αρκετά Μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, αντάλλαξαν τις ευχές στο Παράρτημα, όπου υποδέχτηκαν διαδοχικά και  άκουσαν και έψαλλαν όλοι μαζί τους τα κάλαντα και τραγούδια της Πρωτοχρονιάς από τη Στρ. Μουσική του Δ’ Σ.Στρατού και τη χορωδία της XXV ΤΘΤ, που έφεραν τις παραδοσιακές στολές τους.
      
Τα κάλαντα μεταδόθηκαν σε ζωντανή σύνδεση (live), στο Δημοτικό Ραδιόφωνο (radio 8,99) ενώ ο Πρόεδρος του Παραρτήματος απεύθυνε τις ευχές του στο προσωπικό του radio 8,99, όπως και στους κατοίκους της Ξάνθης και λοιπούς ακροατές τους , ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε το Στρατηγό Διοιηκητή του Δ' Σ.Στρατού για τη Στρ.Μουσική, όπως και τον Ταξίαρχο Δκτή της XΧV ΤΘΤ για τη χορωδία της Ταξιαρχίας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στην  εκδήλωση προσφέρθηκαν τα πατροπαράδοτα μελομακάρονα, καφέδες, ποτά και άλλα εδέσματα.

Εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στο μέλος μας, Λγό ε.α. κ. Φούλη Ηλιάδου, για την αυθόρμητη και εθελλοντική της προσφορά στην υποστήριξη της δρατηριότητας μας.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε Όλους και Όλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου