**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ένας χρόνος μετά την μεγαλύτερη ΥΠΟΣΧΕΣΗ που έχει δοθεί στους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎΣ !

ΠΗΓΗ : ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠ' ΩΜΟΥ


Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την μεγαλύτερη υπόσχεση που έχει δοθεί ποτέ στους στρατιωτικούς. Ένα χρόνο μετά τίποτε απολύτως δεν έχει γίνει. Η υπόσχεση έχει μείνει υπόσχεση, αν και μέχρι και σήμερα, ακόμα “καλλιεργείται” η ελπίδα.
Ήταν 18 Γενάρη του 2015 και εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας εν όψει εκλογών ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κ. Πάνος Καμένος δηλώνει στο συνοριακό φυλάκιο Νίκης στη Φλώρινα: «Προϋπόθεση για να συμμετάσχουν οι ΑΝ.ΕΛ. σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας ή ενότητας, είναι ότι θα εφαρμοσθεί άμεσα η απόφαση του ΣτΕ για την επαναφορά των μισθών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και των δικαστικών. Πρόκειται για παραβίαση της νομοθεσίας, για κατάλυση του Συντάγματος και της ίδιας της δικαιοσύνης, του πυλώνα της δημοκρατίας».

 Ο κ.Καμμένος μίλησε για “προϋπόθεση” και τελικά όχι μόνο δεν τήρησε αυτή την προϋπόθεση για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση, αλλά ανέλαβε και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θέση που διατηρεί μέχρι και σήμερα. Επίσης τότε είχε μιλήσει για “άμεση” εφαρμογή! Το “άμεσα” σημαίνει “τώρα”!!! Ούτε σε ένα χρόνο μετά, ούτε σε εύλογο χρονικό διάστημα, ούτε μετά από καιρό.
Βέβαια στον χρόνο που πέρασε, συχνά-πυκνά ο κ.Καμμένος ερωτάται για το θέμα και όχι απλά δεν το “κουκουλώνει”, αλλά εξακολουθεί να δεσμεύεται για πλήρη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ. Φυσικά πλέον τονίζει πως το θέμα έχει “τελειώσει” θετικά από αυτόν και ουσιαστικά πετάει το “μπαλάκι” αλλού.
Δείτε τα “τιτιβίσματα” του Υπουργού απαντώντας σε ερωτήματα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας :


Έχει περάσει λοιπόν ένας χρόνος από την περίφημη δήλωση-δέσμευση του κ.Καμμένου και σε λίγες μέρες συμπληρώνεται και ένας χρόνος από τις εκλογές στις 25/1/2015 και την έναρξη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ένας χρόνος που ήταν αρκετός, αν ήθελαν, για να εφαρμοστεί απλά μια απόφαση του ΣτΕ, όταν μάλιστα αυτό αποτελούσε δέσμευση και “κόκκινη γραμμή” για τον κ. Καμμένο. Δεν έγινε όμως ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! Κι έτσι δυστυχώς οι περισσότεροι στρατιωτικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως το θέμα οδηγείται για να φτάσει σύντομα στο… “το θέλαμε πολύ αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε”!!!
Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας
http://espekm.gr/home/?p=12541

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΎΜΕ ΤΙ ΕΊΧΕ ΠΕΙ !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου