**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Σαββατιάτικα, Κυριακάτικα κι αργίες θα πληρώνονται οι Στρκοί - Έγγραφο Α.ΓΕΕΘΑ !

ΠΗΓΗ : onalert

ΣΧΟΛΙΟ : Επιτέλους !!!04.01.2016 | 19:58
Image
“Σαββατιάτικα”, “Κυριακάτικα” και αργίες θα πληρώνονται όσοι στρατιωτικοί θα εκτελούν 24ωρες υπηρεσίες. Με έγγραφο που υπογράφει ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης “καθορίζεται η καταβολή αποζημίωσης στο μόνιμο προσωπικό που εκτελεί 24ωρη υπηρεσία κατά τα Σάββατα,τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες -όπως αυτές αναλυτικά καταγράφονται στην σχετική διαταγή…”

Το αίτημα είχε τεθεί πολλές φορές την τετραετία Κωσταράκου στο ΓΕΕΘΑ,ποτέ όμως δεν υλοποιήθηκε. Δεν είναι γνωστό καν αν είχε εξεταστεί ως ενδεχόμενο ή αν είχε γίνει ενημέρωση των πολιτικών ηγεσιών . Η προφανής δικαιολογία που πολλοί θα σκεφθούν είναι ότι …δεν υπήρχαν χρήματα! Χρήματα όπως αποδεικνύεται μπορούν να βρεθούν και είναι και πολύ λίγα! Γιατί μην φανταστείτε ότι οι στρατιωτικοί θα εισπράξουν κάποιο μεγάλο ποσό. Όμως με τις περικοπές που έχουν υποστεί όλα είναι σημαντικά.

Το αίτημα για την καταβολή αυτών των λίγων έστω ευρώ , υποβλήθηκε ξανά από τον πρόεδρο της ΠΟΕΣ Ανέστη Τσουκαράκη στον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Αποστολάκη. Η “χημεία” τους είναι καλή κι αυτό έπαιξε το ρόλο του ,ώστε το αίτημα να εξεταστεί και λογικά να υλοποιηθεί.

Η εφαρμογή της απόφασης Αποστολάκη έχει ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2016.

Τι προκύπτει απ΄ όλα αυτά; Ότι πολλές φορές το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη χρημάτων,αλλά η αδιαφορία όσων πρέπει να ασχολούνται με το προσωπικό και τις ανάγκες του.

Ελπίζουμε ότι τέτοιου είδους μέτρα θα υπάρξουν και στο μέλλον.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου